Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
NXT De Luxe Sittdel ERGO 3.0 - Sand Beige Leatherette Emmaljunga
Emmaljunga
(0)

NXT De Luxe Sittdel ERGO 3.0 - Sand Beige Leatherette

Färg: Sand Beige Leatherette
NXT De Luxe Sittdel ERGO 3.0 - Sand Beige LeatheretteNXT De Luxe Sittdel ERGO 3.0 - Scandinavian BlueNXT De Luxe Sittdel ERGO 3.0 - Crystal BlackNXT De Luxe Sittdel ERGO 3.0 - Polar White Leatherette
4 300 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

De Luxe sittdel ERGO är Emmaljungas mest eleganta och luxuösa sittdel. Den passar på alla NXT chassin ur 3.0 Serien. Sittdelen är vändbar i olika körriktningar, kan ställas in i olika positioner och fotstödet kan anpassas till rätt läge precis som du önskar. Till skillnad mot vanlig sömnadsteknik där man använder sig av kantband, är de flesta av sömmarna i de Luxe Serien vändsydda. Det är mycket mer arbetsintensiv, men gör framför allt leatherette vagnar näst intill skötselfria – till och med de ljusa färgarna håller sig rena och fräscha och smuts kan lätt torkas av. Inspirationen har hämtats från bil inredningar av de allra finaste märkena. De Luxe barnvagnen har klass och utstrålar elegans på vägarna. Sittdelen med sina fina proportioner och extra längd får ditt barn sitta bekvämt upp till 3 - 4 års åldern. Du kommer förmodligen inte kunna hitta en större och finare sittdel på marknaden.

Vikt: 4,8 kg
Mått (Total Sittlängd): 110 / 32 cm

Specifikationer

  • Artikelnummer101171
  • CollectionEmmaljunga De Luxe
  • Produktkategorier

Recensioner (0)

0
Frågor & svar

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.