Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
NXT De Luxe Liggdel 3.0 - Sand Beige Leatherette Emmaljunga
Emmaljunga
(0)

NXT De Luxe Liggdel 3.0 - Sand Beige Leatherette

Färg: Sand Beige Leatherette
NXT De Luxe Liggdel 3.0 - Sand Beige LeatheretteNXT De Luxe Liggdel 3.0 - Scandinavian BlueNXT De Luxe Liggdel 3.0 - Crystal BlackNXT De Luxe Liggdel 3.0 - Polar White Leatherette
4 300 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

De Luxe liggdelen är Emmaljungas mest eleganta och luxuösa liggdel. Den passar på alla NXT chassin ur 3.0 Serien. Till skillnad mot vanlig sömnadsteknik där man använder sig av kantband, är sömmarna i de Luxe Serien vändsydda. Det är mycket mer arbetsintensiv, men gör framför allt leatherette vagnar näst intill skötselfria – till och med de ljusa färgarna håller sig rena och fräscha och smuts kan lätt torkas av. Inspirationen har hämtats från bil inredningar av de allra finaste märkena. De Luxe barnvagnen har klass och utstrålar elegans. Härlig liggdel som är så fint polstrad och inredd – du kommer förmodligen inte kunna hitta en finare liggdel på marknaden.

Vikt: 4.6 kg
Mått (insida): 76 / 34 / 21 cm
Mått (utsida): 81 / 38 / 34 cm

Specifikationer

Recensioner (0)

0
Frågor & svar

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.