Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
321 träffar
Populärast
Vävram Rund 21 cm Micki
Micki
Vävram Rund 21 cm
Rabattkod
119 kr
Tågset Premium Micki
Micki
Tågset Premium
Rabattkod
589 kr
Stapelleksak - Blå Micki
Micki
Stapelleksak - Blå
Rabattkod
187 kr
Lekvärld Bondgård Micki
Micki
Lekvärld Bondgård
Rabattkod
399 kr
Djurset 4 St Micki
Micki
Djurset 4 St
Rabattkod
79 kr
Brandbilsset Micki
Micki
Brandbilsset
Rabattkod
149 kr
Traktorset Micki
Micki
Traktorset
Rabattkod
159 kr
Spis - Blå Micki
Micki
Spis - Blå
Rabattkod
462 kr
Lekvärld Regnbåge Micki
Micki
Lekvärld Regnbåge
Rabattkod
399 kr
Carry Cot Micro Maileg
Maileg
Carry Cot Micro
Rabattkod
139 kr
Visar 24 av 321 produkter

Leksaker för barn 3-4 år

Troligtvis hör du ditt barn prata med allt och alla, språkutvecklingen skapar oändliga möjligheter till rollekar med figurer och leksaker. Det finns även en hel del myror i byxorna som behöver få utlopp genom lek och spring, här har vi leksakerna för att ditt barn ska kunna springa av sig och låta fantasin flöda med sina uppstoppade vänner och leksaker!

Kreativa rollekar

Rollekar är ett sätt för barnen att bearbeta händelser och känslor. Tack vare språkutvecklingen brukar barn i 3 - 4 årsåldern leka kreativa rollekar där mjukdjur och dockor får egna personligheter. Som förälder får du räkna med att höra hur du själv låter i vissa situationer. Här har vi samlat populära bilar, dockor och tillbehör, dockskåp, klassiker från Brio och Playmobil och mycket mer. Roliga och säkra leksaker som stimulerar fantasin och som ditt barn kan leka med i många år framöver! Här köper du dina leksaker till barnen med snabb leverans.

Leksaker till aktiva barn

Här hittar du roliga bollhav, coola balanscyklar, klättergrepp, trehjulingar, fina gungdjur och hoppdjur. Allt för aktiva barn med mycket bus och spring i benen! Säkra armringar som hjälper till att hålla barnet ovanför vattenytan och roliga fylla-i-böcker att spara till framtiden. Här tipsar vi även om enklare pussel och spel som passar perfekt till kluriga barn i ålderskategorin 3 - 4 år. Vi rekommenderar även roliga och populära Cd-skivor och åldersanpassade Dvd-filmer. Välkommen att botanisera bland vårt breda utbud av fina kvalitetsleksaker till barnen!

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer