Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Terränghjul

Med en barnvagn som är utrustad med terränghjul blir det lättare att ta sig fram oavsett underlag och miljö. Hjulen håller en högre kvalitet, är mer robusta och designade för att klara av väderlekar som snö och även tuffa underlag som terräng, skog åkermark och liknande. Detta gör det enklare och snabbare för dig att ta dig fram och där du slipper slita på vagnens tunnare hjul. I vårt sortiment hittar du terränghjul från flera olika märken som har olika funktioner för att du enkelt ska hitta ett par som passar era behov och resor.

Filtrera

Cybex

Pris

1produkter

En smidigare resa med terränghjul

En vagn kan vara otymplig att röra sig med, speciellt på vissa underlag och väderlekar om man inte har rätt anpassade hjul. För dig som ska köra vagnen under vintern kan snö vara en jobbig faktor. Bor du dessutom på landet eller ofta kör vagnen på svårare underlag som terräng, skog, åkrar eller liknande så är fel hjul väldigt ansträngande. Dessutom kan vanliga hjul lätt slitas vid tuffa underlag och kanske även gå sönder, vilket är väldigt jobbigt om du långt från hemmet. Med terränghjul blir resan mycket smidigare då de är anpassade för svåra underlag och håller mycket bättre.

En bra idé att skaffa terränghjul till din vagn

Att skaffa anpassade och tåliga hjul är en bra idé för dig som rör dig mycket i terräng eller jobbiga underlag. I vårt sortiment hittar du flera terränghjul från olika märken av hög kvalitet. Förutom olika designer och utformningar som passar olika vagnar så har de även olika egenskaper som du kan kolla på innan du gör ditt val. Här hittar du både vanliga terränghjul och svängbara beroende på vad det är för behov du har. Här hittar du alltid bra terränghjul till bra priser, vi har prisgaranti och även snabba leveranser som gör att du får dina nya hjul inom kort. Köp dem smidigt online på vår hemsida eller besök oss i Uppsala.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30