Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Suffletter & Styling Kit

Att skaffa en sufflett till din barnvagn har många fördelar för ditt barn. Suffletter är perfekta skydd mot det mesta och i vårt sortiment kan du även hitta riktigt snygga designer som piffar upp barnvagnen ordentligt. Genom att sätta fast en sufflett på din barnvagn skyddar den mot både solens starka strålar och skapar en behaglig skugga som är svalkande och gör det enklare att somna. Dessutom skyddar de mot vind och regn, vilket kan vara skönt så att barnet inte blir kallt.

Filtrera

Beige
Blå
Grå
Grön
Gul
Orange
Rosa
Röd
Svart
Vit
Britax
Bugaboo
Cybex
Doona
Dubatti
Stokke
Thule
UPPAbaby

Pris

110produkter

Vackra och smarta suffletter från olika märken

Suffletter är perfekta redskap för att göra vistelsen i vagnen behagligare och för att skydda barnet mot vädret. När ni är ute och går i sommarvärmen kan solens starka strålar vara skadligt för barnets känsliga hud och vara besvärande för ögonen. När du kopplar fast en sufflett på barnvagnen skapar du en behaglig och svalkande skugga som skyddar barnet och gör det enklare att somna. För taskiga väderlekar som blåst och regn kan suffletter också ha en stor betydelse skyddande egenskaper. I vårt sortiment av suffletter hittar du smarta suffletter av hög kvalitet från olika märken och som även kommer i många olika spännande och snygga designer.

Här hittar du en bra sufflett till barnvagn för ett bra pris

I vårt sortiment av suffletter hittar du modeller som passar till både sittvagnar och liggvagnar. Förutom att skydda barnet så har vi även ett brett utbud av snygga designer som gör barnvagnen till ett riktigt blickfång. Här kan du välja mellan neutrala och stilrena suffletter eller färgglada och mönstrade. Genom att klicka vidare på varje sufflett för barnvagn så kan du läsa mer om deras specifika egenskaper och detaljer och jämföra dem med varandra för att hitta den som passar er bäst. Handla dina produkter smidigt online från vår hemsida med både snabba leveranser och till ett bra pris. Vi har även en fysisk butik i Uppsala för dig som gärna vill komma in och kolla närmre på våra produkter. Hit är du också mer än varmt välkommen.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30