Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Byglar & lekbrickor

Gör barnvagnen både säker och rolig med hjälp av våra många byglar & lekbrickor. Genom att sätta fast en bygel på din barnvagn får du en extra säkerhet som gör att barnet sitter kvar och även har något att hålla i. Denna bygel kan även användas som handtag när vagnen är hopfälld och du vill bära in den i exempelvis bilen. Själva lekbrickan blir en rolig detalj för barnet, här får barnet plats att leka med sina leksaker och många är även utformade för att ha plats med både dryck och mat för resan.

Filtrera

Svart
Addbaby
Baby Jogger
Babytrold
Bugaboo
Cybex
Stokke
Thule
UPPAbaby

Pris

16produkter

Smidigt och roligt med byglar & lekbrickor

Att köpa en bygel till barnvagn är både smart och säkert. Den ger barnet en extra säkerhet under hela åkturen i vagnen då det är svårare att ta sig ut vagnen och för att den går att hålla i. I vårt sortiment hittar du flera olika byglar som du enkelt kan haka fast i vagnen. Vill du göra bygeln mjukare och skönare så kan du även kombinera med våra bygelöverdrag. När vagnen är hopfälld så kan bygeln även fungera som ett smart handtag när du vill lyfta upp vagnen och placera den i bagaget på bilen, något som är väldigt smidigt.
En lekbricka ökar glädjen i vagnen för varje barn. Här möjliggörs lekandet med leksakerna eftersom de har en platt bas att placera leksakerna på och även leka med dem. Du hittar flera lekbrickor med olika utformningar för att kunna hitta den som passar er bäst. Många av lekbrickorna kommer även med ett hål där en dryck kan placeras.

Köp dina byglar & lekbrickor här

Hos oss kan du enkelt och smidigt köpa dina byglar & lekbrickor online. Vi erbjuder alltid garantier och 365 dagas öppet köp. För dig som önskar besöka vår fysiska butik är även mer än varm välkommen. Vi är lokaliserade i Uppsala, och du kan se på varje enskild produkt om varan är tillgänglig i vår butik.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16