Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Lära gå stolar

Lära-gå-stolar till bebisar är alltid uppskattade. Innan barnet tar sina första vingliga steg är det bra om de får öva med hjälp av smidiga Lära-gå-stolar. Dessa gåstolar för barn finns in flera former och färger. Vi på BabyWorld erbjuder gåstolar till barn som kommer i form av fräcka bilar. Genom att sätta barnet på gåstolen kan de själva ta sig runt med fötterna. Sakta men säkert bygger de upp benstyrkan och dessutom tycker barnet att det är roligt att kunna dra sig fram till olika platser.

Filtrera

2Me
Kaxholmen

Pris

5produkter

Mer än bara gåstolar för barn

De gåstolar för baby som du hittar hos oss kommer även med aktivitetsbord, fyllda med roliga knappar och leksaker som låter. Gåstolarna är anpassningsbara, det vill säga att de kan höjas och sänkas utefter barnets längd. Vi har samlat gåstolar till bebis från varumärken som Inovi, Babytrold och 2Me. De håller alla hög kvalitet och finns dessutom i flera olika prisklasser.När du handlar hos oss på BabyWorld kan du hitta en mängd olika produkter som är bra för barn. Förutom våra praktiska gåstolar kan du även hitta gungor, bitleksaker, badleksaker, snuttefiltar och många andra babyprodukter som är bra att ha. Hitta något som passar just ditt barn och din familj här hos oss. Kom ihåg att vi även har produkter som passar till föräldrar. Med hjälp av amningskläder, bekväma barnmöbler, bärselar, stabila barnvagnar och mycket mer kan du förenkla din vardag med barn. Har du några frågor kring våra gåstolar eller andra barnprodukter så är det bara att höra av sig! Vi svarar så fort det bara går.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30