Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Hoppgungor

Hoppgungor till bebis hittar du här
Att låta sitt barn hoppa och leka i en hoppgunga är bra av flera anledningar. Först och främst får barnet träna upp sin koordination och sina små muskler på ett roligt sätt. Dessutom är det ju så himla roligt också! Du kan bland annat hitta hoppgunga från Bozz hos oss. Detta populära varumärke tillverkar hoppgungor som håller hög kvalitet och kommer med en karmsax som passar för de flesta dörrar. Eftersom det är väldigt individuellt när rygg och nacke börjar bli stadigt hos bebisen är det alltid bra att ta det varsamt de första gångerna bebisen får prova en hoppgunga.

Filtrera

Graco
Skip Hop

Pris

3produkter

Vi erbjuder mer än bara hoppgungor för bebisar

En hoppgunga för bebis är alltid kul. Vi på BabyWorld har dock samlat in många fler produkter än bara hoppgungor. Värt att notera att hoppgungor bör användas först när bebisen har fått lite stadga i nacken, något som händer efter tre till sex månader. Den maximala belastningsvikten ligger på 12 kg. Kolla gärna in alla våra bebisleksaker här på vår hemsida. Många av leksakerna och gungorna passar utmärkt för barn som du vill aktivera på olika sätt. Vi har exempelvis babysitters som är fyllda med roliga leksaker. Dessa spännande leksaker både låter, blinkar, snurrar och skallrar. Vi har även Lära-gå-stolar, perfekt för barn som har börjat ta sina första vingliga steg på egen hand.Oavsett om du väljer att köpa hem en hoppgunga till din bebis eller beställer några av våra andra produkter kan du alltid räkna med att de håller hög kvalitet. Vi vet hur viktigt det är med bra produkter, speciellt när det kommer till saker som ska användas av barn. Därför ser vi alltid till att noggrant välja ut vilka produkter och varumärken vi tar in. Efter flera års hårt arbete kan vi med stolthet erbjuda över 10 000 artiklar till föräldrar samt till barn i alla åldrar.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30