Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Doppresenter

Doppresenter till bra priser!
Dopet är en fin religiös tradition som fortfarande lever i allra högsta grad. Det beror mycket på att själva ceremonin är vacker och att flera nära och kära ofta deltar. En del av denna fina tradition är att ge barnet doppresenter. Att välja ut en passande doppresent till pojke eller flicka kan vara lite svårt. Här på denna sida har vi samlat bra doppresenter som du kan välja mellan. Det kan handla om fina keramikfigurer och roliga sparbössor till avtryckslera för hand och fot. Just avtrycksleran är en lite mer personlig doppresent.

Filtrera

Grå
Grön
Gul
Rosa
Svart
Vit
A Little Lovely Company
Babynord
Bambam
Bjällra Of Sweden
Design Cardell
Design Letters
Djeco
Done By Deer
Dooky
IA BON
JaBaDaBaDo
Kaxholmen
Konges Slöjd
Mam
Meiya & Alvin
Nobhill
Nuk
Pearhead
Sebra
Teddykompaniet

Pris

75produkter

Doppresent i form av en tavla med foto

Ett bra tips på en fin doppresent är våra vackra ramar. Det är inte bara själva ramen som är det viktiga här utan fotot inuti ramen. Har du en bra bild som du har tagit med mobilen passar den säkert utmärkt att skriva ut. Ett tips är att välja en lite mindre ram ifall du inte tycker att bildkvalitén är så hög. På mindre utskrifter märks det inte lika tydligt. Att få hem en ram är alltid lite skoj men att få ett inramat foto med barnet eller hela familjen är mycket mer uppskattat. I slutändan är det dock tanken som räknas. Oavsett vilken doppresent du väljer att ge bort blir alla säkerligen glada.Kom ihåg att en doppresent inte måste vara en av de produkter som du hittar här på denna sida. Du kan med fördel kolla in alla våra andra produkter också för att hitta passande presenter. Vi på BabyWorld har samlat in alla möjliga barnprodukter, från leksaker till filtar till bärselar, amningskläder och mycket mer. Vi har över 10 000 olika artiklar att välja mellan så du kommer garanterat att hitta något du tycker om hos oss.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30