Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Babygym & Lekmattor

Babygym och lekmattor är perfekt för nyfikna barn. Vill du aktivera ditt nyfödda barn så finns det få saker som kan mäta sig med roliga babygym och lekmattor. Ofta börjar de bli intressant med leksaker när barnet är runt två till tre månader men många yngre barn tycker om att ligga under babygymmet bara för att kolla på de roliga sakerna. Allt eftersom de blir äldre och kan börja röra sig lite mer så kommer leksakerna på babygymmet att bli ännu mer intressanta.

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Orange
Rosa
Röd
Svart
Vit
Babyfehn
Babyono
Bright Starts
Cam Cam
Cuddleco
Done By Deer
Elodie
Franck & Fischer
Garbo&Friends
Geggamoja
Happy Baby
JaBaDaBaDo
Jollein
Kids Concept
Konges Slöjd
Liewood
Lilac Sunday
Nattou
Nofred
Roommate
Rätt Start
Sebra
Skip Hop
Taf Toys
That's mine
Tiny Love
Tryco
Vanimeli

Pris

94produkter

Lekmatta och babygym online till bra priser

Du hittar många olika typer av babygym och lekmattor hos oss, alla med olika design, leksaker och detaljer som skiljer de åt. Vissa har speciella teman och andra har mjuka kuddar att ligga på. En del babygym kan barnet sitta på, något som låter barnen både få använda fötterna och händerna på ett annat sätt. Babygymmen med sittplats är oftast till för de lite äldre barnen på runt fyra månader. Vårt tips är att du klickar på våra olika babygym för att se från vilken ålder de passar. Lekmattor passar oftast utmärkt även för de allra yngsta barnen. Den kan sedan användas som en mjuk matta som ditt barn kan ligga eller sitta på när den leker med andra leksaker.Vi har gjort vårt bästa för att du ska kunna hitta flera babygym och lekmattor i olika prisklasser. Med hjälp av våra sorteringsknappar kan du se vilka som är populärast, nyast eller billigast. Notera att vi bjuder på frakten vid köp över 500 kronor. Om du har några frågor kring våra babygym, lekmattor eller andra barnprodukter så är det bara att klicka på chatten eller skicka iväg ett mejl. Vi svarar alltid så fort vi bara kan. 

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30