Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Babynest SleepCarrier Vol 3 - Sage Green Najell
Babynest SleepCarrier Vol 3 - Sage Green Najell
Babynest SleepCarrier Vol 3 - Sage Green Najell

Babynest SleepCarrier Vol 3 - Sage Green

Färg: Sage Green
Babynest SleepCarrier Vol 3 - Sage GreenBabynest SleepCarrier Vol 3 - Soft LilacBabynest SleepCarrier Vol 3 - Velvet BlueBabynest SleepCarrier Vol 3 - Houndstooth GreyBabynest SleepCarrier Vol 3 - Oat BeigeBabynest SleepCarrier Vol 3 - Matte BlackBabynest SleepCarrier Vol 3 - Stormy GreyBabynest SleepCarrier Vol 3 - Coconut Brown Babynest SleepCarrier Vol 3 - Eco Beige
1 649 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Letar du efter en säker och smart plats för ditt barn att sova och leka i? Najell SleepCarrier Vol. 3 är en säker och bekväm lösning för att låta ditt barn sova och vila på ett praktiskt sätt. Det är ett babynest som är utformat för att kunna bäras med dig vart du än går - på olika sätt!

Vol. 3 av Najell SleepCarrier har utvecklats för att erbjuda ännu mer flexibilitet och användarvänlighet. Den har en universell passform som gör att den kan användas med de flesta barnvagnar och sängar. Med sina justerbara handtag kan du enkelt bära babynestet med dig och ge ditt barn en trygg och bekant sovplats oavsett var ni befinner er. SleepCarrier Vol. 3 är utrustad med en ergonomisk madrass som ger optimal komfort och stöd för ditt barn. Madrassen är även vändbar och kan anpassas efter behov och årstid.


Säkerhet

Najell SleepCarrier är ett av få säkerhetstestade babynest på marknaden. Det har blivit testat och godkänt för följande standarder:

 • Europeisk standard för Barnartiklar - Babyliftar och ställningar - EN-1466:2015
 • Europeisk standard för madrasser för barnsängar och spjälsängar - Säkerhetskrav och provningsmetoder - EN-16890:2017
 • Alla textilier är certifierade enligt ÖKO-TEX® Standard 100, klass 1 vilket är det bästa för ditt barn

Vad är nytt med SleepCarrier Vol 3?

Najell SleepCarrier vol. 3 är mer flexibel än någonsin. Den har en ny bräda som ger SleepCarrier stabilitet men gör den 265g lättare än SleepCarrier vol 2. Sidorna av andningsbar Airmesh har utvidgats till att omge alla sidor av SleepCarriern. Inkluderat sidorna vid huvud och fötter. Airmesh är ett unikt material som bebisar kan andas igenom. Detta gör att SleepCarriern är säker även om din bebis ansikte hamnar mot någon av kanterna i produkten. Alla SleepCarrier vol.3 kommer med en handtagsrem.

Det gör det ännu lättare att hålla i båda handtagen samtidigt. Fickor kan nu hittas på båda sidor av SleepCarrier. Dessa fickor är skapade för att passa Najells Babygym. Det ger dig en plats för lek och kognitiv utveckling var du än är. 

Lika säker som alltid

Najell babynest SleepCarrier vol.3 har justerbara dragskor som är designade för att inte lossna eller fastna i din bebis mun. Och de korta nog så att din bebis inte kan fastna i dem. Madrassen är bekväm för din bebis att sova på. Men av säkerhetsskäl är det en fastare modell. En fastare madrass reducerar risken för din bebis att begrava sitt ansikte eller sjunka för djupt ner i madrassen. När du bär din SleepCarrier så är det viktigt att du ser till att dragskorna är dragna till max, invikta i säkerhetöglan och pekande ifrån SleepCarriern. Se också till att du har ett bra grepp i båda handtagen hela tiden.

Integrerad sele

Med den integrerade selen kan du enkelt använda din SleepCarrier vol.3 som en bärsele. Perfekt för de ögonblick när du vill kunna vagga din bebis till sömn. Se till att du använder selen korrekt och följ instruktionerna nedan.

Hur använder jag selen?

Du hittar selen i blixtlåsfickan längs en av långsidorna på SleepCarriern. Läs instruktionerna nedan för användning av selen. The harness can be found inside the zipper pocket on one of the long sides of the SleepCarrier. Read the instructions below on how to use the harness.

 1. Börja med att se till att dragskorna längs kortsidorna är dragna maximalt. För att använda selen plocka ut den och häng den över din vänstra axel. Selen ska användas som en crossbody-väska och SleepCarriern ska sitta på framsidan av din kropp (se bild för referens).
 2. Veckla ut materialet över axeln för att få rätt balans på vikten.
 3. Fäst det stora spännet på framsidan och det mindre spännet på den motsatta sidan (på din vänstra sida nära kroppen)
 4. När du har fäst det stora spännet på fronten se till att dra över båda de elastiska säkerhetsöglorna över spännet. Den första säkerhetsöglan ska placeras ovan, täckandes spännet. Den andra mindre säkerhetsöglan skall placeras ovanför spännet, sittandes på materialet ovanför spännet. Bär inte med selen utan att ha båda säkerhetsöglor på plats. Se bilden nedan för referens.
 5. Placera en hand under SleepCarrier för att bära den på ett säkert sätt och se till att alltid ha uppsikt på ditt barn när du bär.

Material

Huvudtyg: 100% Polyester
Airmesh: 100% Polyester
Foder: 100% Bomull

Skötselråd

Tvätta på 40°
Ingen kemtvätt
Använd inte sköljmedel
Torktumla ej
Tvätta i tvättpåse

Specifikationer

 • Artikelnummer135410
 • EAN/GTIN7350080242801
 • MPNN00102205
 • CollectionNajell SleepCarrier Vol 3
 • Produktkategorier

Recensioner

Utvalt till dig