Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Åkpåse Footmuff - Stormy Grey Najell
Åkpåse Footmuff - Stormy Grey Najell
Åkpåse Footmuff - Stormy Grey Najell

Åkpåse Footmuff - Stormy Grey

Färg: Stormy Grey
Åkpåse Footmuff - SvartÅkpåse Footmuff - Stormy GreyÅkpåse Footmuff - Oat Beige
1 395 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Najells åkpåse är den enda åkpåsen du behöver. Den är lätt att justera efter barnets ålder och vädret utomhus.
 
Nu med en ännu bättre passform, både för vagnen och din SleepCarrier, men också nya styles att välja mellan.
 
 • Från 0 till 3 år
 • Passar i både ligg- och sittdelar och är speciellt designad för att passa i SleepCarrier
 • Dragkedja runt hela åkpåsen gör den enkel att anpassa för dig och ditt barn
 • Lätt att fästa i botten eller bak på ryggstödet på alla sittvagnar
 
NYFÖDD – 3 ÅR | PASSAR I LIGGVAGN, SITTVAGN & SLEEPCARRIER | 
 
SMART OCH FLEXIBEL ÅKPÅSE
Najell Åkpåse är designad med inspiration av den svenska vintern. Med en snygg skandinavisk design och ett mjuk gosigt fleecefooder är den en riktig must-have till din bebis. Den är perfekt att använda när det börjar blir lite kallare utomhus och när sommarbrisen går från sval till kall.
 
Najell Åkpåse är gjord för att klara alla väder: vilda vindar, stormigt regn och mjuk snö. Det vattenavvisande materialet, det tjocka och mjuka fodret tillsammans med de temperaturreglerande funktionerna gör det omöjligt att komma på en ursäkt att inte gå ut.
 
Åkpåsen går att anpassa efter väder och vind och den kan enkelt öppnas upp helt eller delvis med ett blixtlås som går runt hela produkten. Genom att dessutom bara öppna upp nederdelan av åkpåsen kan du hålla de leriga skorna borta från att smutsa ner åkpåsen.
 
DEN BÄSTA ÅKPÅSEN FÖR ALLA VAGNAR
Najell Åkpåse är en prisbelönt åkpåse som passar i princip alla barnvagnar. Den har blivit utsedd till bästa ergonomiska åkpåse, av Pricerunner. De enkla och smarta funktionerna, dess användarvänlighet och höga kvalitet, tillsammans med universell passform gör Najells åkpåse till en älskad produkt av både föräldrar och barn över hela världen.
 
SPECIELLT UTVECKLAD FÖR ATT PASSA NAJELL BABYNEST SLEEPCARRIER
Den unika formen på Najell åkpåse gör att du kan använda den från dag ett och upp till att ditt barn fyllt ca 3 år. Tack vare sin formsydda design passar den i alla barnvagnar och barnvagnar, och även perfekt i din Najell Babynest SleepCarrier.
 
Åkpåsen är gjord av slitstarka, högkvalitativa material och är utformad för att kunna användas om och om igen. När barnet vuxit ur SleepCarrier, kan du fortsätta att använda åkpåsen i vagnen, vilket gör det den enda åkpåsen du behöver köpa. När ditt barn blivit äldre och växt ur åkpåsen kan du skänka de vidare till nästa bebis – och nästa.
 
Najell åkpåse är utformad för att ligga plats hela tiden. Fickan på baksidan gör att du enkelt kan trä åkpåsen över din SleepCarriers kortsida eller över sittvagnens rygg så att åkpåsen inte glider ner.
 
MILJÖVÄNLIGA OCH VEGANSKA MATERIAL
Alla material i åkpåsen är valda för att ha minimal påverkan på miljön. Alla tyger är testade och godkända fria från skadliga ämnen enligt marknadsledande testinstitut. Det tycker vi är bra för både produktionen, miljön och inte minst barnen.
 
Fyllningen i åkpåsen är gjord av Sorona som består av återvunnen polyester och ger bättre materialegenskaper än annat fyllningsmaterial. Det innebär också att storlek och den gosiga fluffigheten i åkpåsen består, även efter kontakt med vatten.
 
Najells åkpåsen innehåller inte några animaliska produkter.
 
Material & skötsel
 • Skal: 100% Polyester
 • Foder: 100% Polyester
 • Fyllning: 80% Sorona Polyester, 20% Polyester
 • Tvätta i 40 °
 • Ingen kemtvätt
 • Använd inte sköljmedel
 • Torktumla ej

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig