Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Babynest SleepCarrier Vol 2 - Morning Grey Najell
Babynest SleepCarrier Vol 2 - Morning Grey Najell
Babynest SleepCarrier Vol 2 - Morning Grey Najell
Babynest SleepCarrier Vol 2 - Morning Grey Najell

Babynest SleepCarrier Vol 2 - Morning Grey

Färg: Morning Grey
Babynest SleepCarrier Vol 2 - Morning GreyBabynest SleepCarrier Vol 2 - Sandy BeigeBabynest SleepCarrier Vol 2 - Matte BlackBabynest SleepCarrier Vol 2 - Teddy BeigeBabynest SleepCarrier Vol 2 - Dusty PinkBabynest SleepCarrier Vol 2 - Leopard Brown
1 595 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Det smartare babynestet
Letar du efter ett säkert och smart ställe för ditt barn att sova i? SleepCarrier är ett smart babynest designat för att du ska kunna ta det med dig vart du än går. SleepCarrier får plats i din barnvagn och med de smidiga handtagen kan du flytta din bebis utan att din baby vaknar. 
 
  • Babynest som omvandlas till lekmatta, mjuklift och bärsele.
  • Passar nu ännu lättare i alla barnvagnar.
  • Storleken justeras enkelt efter ditt barns längd.
  • Integrerad sele följer med.
  • Tvättas i 40 grader i tvättmaskin.
 
En trygg miljö som barnet känner igen sig i oavsett om du besöker släkt, vänner, är på gymmet eller på en restaurang. Lämna vagnen vid entrén och ta barnet med dig. Babynestet SleepCarrier hjälper dig att fortsätta ditt liv på dina villkor.
 
Säkerhetstestad
SleepCarrier är (antagligen) det första och enda säkerhetstestade babynestet på marknaden. De skyddande långsidorna är gjorda av airmesh som är ett unikt material som barn kan andas igenom. Det gör SleepCarrier säker även om ditt barns ansikte skulle hamna mot sidan. SleepCarrier har säkerhetstestats och godkänts enligt standarden för mjukliftar som en säker plats för ditt barn att sova och flyttas runt i. Alla material är certifierade enligt ÖKO-TEX® Standard 100, klass 1 vilket är det bästa för ditt barn.
 
Vad är nytt med Babynest SleepCarrier Volume 2
Sen lanseringen av Babynest SleepCarrier Original 2014 har tusentals bebisar sovit i SleepCarrier. Vår ambition att göra de första månaderna med din baby ännu bättre och enklare, nu har vi uppdaterat SleepCarrier med de här nyheterna
 
Babynest SleepCarrier Volume 2 är längre än tidigare vilket gör det möjligt för dig att använda SleepCarrier ännu längre tid. Innermåttet för din baby är nu minst 80 cm med båda kortsidorna stängda. Men du har möjlighet att göra SleepCarrier något kortare eller längre genom att justera en av kortsidorna.
 
Babynest SleepCarrier Volume 2 är något smalare. Det gör det ännu lättare att få plats i din barnvagn. Mittendelen av den stabiliserande träplattan i botten av SleepCarrier är nu bara 22 cm. Det gör att SleepCarrier nu enkelt glider ner i alla tvillingvagnar också. 
 
Selen som följer med SleepCarrier är nu integrerad i ena långsidan av SleepCarrier Volume 2. Det gör att du alltid har alla delar till SleepCarrier med dig. Inga extra delar som kan glömmas bort. Selen stoppas enkelt och smidigt tillbaka i långsidan om du inte längre vill använda den. 
Frihet
 
Om du tycker om att röra på dig och att inte känna dig som att du måste schemalägga din dag efter ditt barns sömn är SleepCarrier lösningen för er. Få ditt barn att somna i SleepCarrier innan du gör dig iordning och sen är det lätt att flytta barnet till barnvagnen och ni är iväg. SleepCarrier skapar en trygg miljö för ditt barn som du enkelt kan ta med överallt. Det blir lättare för ditt barn att somna på en ny plats när du tar tar barnets sovmiljö till där ni är just nu. Det ger dig mer frihet att själv välja hur du vill spendera dagen. Gå till gymmet, träffa vänner eller ta en promenad på stan. Glada föräldrar är bra föräldrar.

Specifikationer

  • Artikelnummer557500
  • EAN/GTIN7350080240531
  • MPNN00100304
  • Produktkategorier

Recensioner

Utvalt till dig