Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
8 träffar
Populärast
Visar 8 av 8 produkter
1

Täcken till baby & barn i alla åldrar

Gör spjälsängen mysig och inbjudande och investera i ett skönt täcke för spädbarn. I vårt breda sortiment hittar du babytäcken som håller bebisen trygg och bekväm hela natten. God sömnkvalitet är otroligt viktigt för bebisar då de ägnar stora delar av dygnet åt att just sova. Det är även då som de utvecklas fysiskt och mentalt, vilket gör det ännu viktigare för dig att satsa på bra kvalitet när det kommer till tillbehör för spjälsängen. Vi erbjuder täcken tillverkade av säkra och skonsamma material ge spädbarn maximal sov komfort hela natten.

Bekväma täcken för små barn

Ett täcke till en nyfödd ska vara tillverkat av ett skonsamt material och samtidigt kunna reglera värmen så att den lilla inte blir överhettad. Hos oss på BabyWorld kan du välja bland mysiga och säkra täcken från varumärken såsom Rätt Start och Färg & Form. Satsa på en fyllning med högkvalitativa fibrer som effektivt kan ventilera bort fukt och överskottsvärme. På så sätt ligger barnet torrt och lagom varmt hela natten. Yttertyget får gärna vara tillverkat i ett mjukt och skonsamt material, även det med fukttransporterande egenskaper. På så sätt får du ett täcke som är lätt att hålla fräscht och som håller din baby i rätt temperatur genom hela sömnen.

Bädda spjälsängen, barnvagnen eller vaggan med mjuka babytäcken

Våra täcken passar för både spjälsängen, vaggan eller barnvagnen. Se dock till att anpassa bäddningen i barnvagnen efter säsong så att bebisen inte blir för varm eller kall. Satsa på anti-allergena täcken för att minska risken för irritation, astma eller eksem. På så sätt kan även de känsligaste bebisarna njuta av ett mjukt och mysigt täcke. Vi på BabyWorld vill alltid kunna erbjuda dig personlig service och råd angående våra produkter. Hör därför av dig till oss om du har frågor eller funderingar kring våra täcken. Vi ser fram emot att hjälpa ditt barn till en god natts sömn!