Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
164 träffar
Populärast
Babynest - Dreamers Filibabba
Filibabba
Babynest - Dreamers
Rabattkod
1 099 kr
+8
Visar 24 av 164 produkter

Babynest – en mysig plats för barnet

Babynest är väldigt populära bland småbarnsföräldrar och det är lätt att förstå varför. Denna mysiga myspöl är utformad som en rund madrass med mjuka "väggar" runtomkring. Här inne kan barnet eller bebisen ligga och vila, mysa eller leka med leksaker. Ett babynest är dessutom väldigt praktiskt eftersom det kan hjälpa barnet med sitträning. De mjuka kanterna runtom myspölen hjälper barnet hålla balansen. I vårt sortiment av myspölar och babynest finner du många i vit, rosa eller grå färg, men även många andra varianter, mönster och till olika priser.

En myspöl för baby

För små bebisar har vi mindre babynest som är ergonomiskt utformade. Häri ligger bebisen bekvämt. Vi har även större babynest att köpa till bra priser. Välj bland populära varumärken som Candide, Färg & Form eller Vinter & Bloom. Här finns både neutrala färger som vitt och grått men även mönstrade babynest i glada färger. En myspöl är en trygg och mysig plats för bebisar och barn. Det är något mysigt med att sitta på en mjuk madrass och vara ombonad med mjuka väggar. Det finns ändå tillräckligt mycket plats för att ditt barn ska kunna leka, läsa, rita och gosa med sina gosedjur. Du kan placera en myspöl eller ett babynest i vardagsrummet när ni kollar på film och låta barnet leka tryggt däri. Hos oss kan du hitta bra priser när du vill köpa babynest. Du kan sortera sökningen efter lägsta eller högsta pris eller kolla in vilka våra senaste produkter är. Kom ihåg att vi även erbjuder mängder av andra praktiska saker för dig och din bebis. Vi har bland annat leksaker, sängmobiler, lego och bilbarnstolar. Hos oss på BabyWorld är det smidigt och enkelt att beställa ett babynest online.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer