Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
24 träffar
Populärast
Hylla Elefant Jabadabado
Jabadabado
Hylla Elefant
Outlet 30%
461 kr659 kr
Träkrokar Elefant Fanto Sebra
Sebra
Träkrokar Elefant Fanto
Outlet 30%
132 kr189 kr
Visar 24 av 24 produkter
1

Praktisk badrumsförvaring

Organisera mera. Här finner du snygg och cool förvaring till barnrum, för såväl leksaker som kläder. Med allt ifrån små praktiska förvaringslådor till hyllor och garderober. Uppmuntra ditt barn att plocka undan, sortera och hålla ordning på alla sina pinaler. Passar också utmärkt som lika användbar som stilfull present till dop/namngivning, födelsedagar eller jul. Fin förvaring förenar nytta med nöje, och är ett centralt element inom barninredning.

Ordning & reda med fin förvaring till barnrum

Med fin förvaring blir det lättare att organisera barnrummet för ordning och reda. Skapa en genomtänkt grundordning och ett system för förvaring så barnet själv vet var varje sak hör hemma och kan ta fram och plocka undan självständigt. Små barn sätter ofta stolthet i att lära sig sortera och visa var saker ska vara. I vårt välsorterade utbud finner du stora och små förvaringslådor, mjuka förvaringskorgar, hyllor, hängförvaring och till och med garderober. Du hittar även finurliga lösningar som spjälsängsförvaring i kollektionen Forest Friends från Vinter och Bloom. Välj bland fina färgtoner, mönster och motiv och beställ hem lite mer ordning och reda idag.

Förvaring för barn

Utöver förvaring för barn hittar du allt annat som familjen kan behöva i vårt breda sortiment – alltid med olika prisnivåer för alla plånböcker. Passa också på att kika bland våra övriga kategorier innan du beställer. Vi har samlat utvalda produkter för barn så att du enkelt kan få tag i det du behöver till förmånliga priser, lägg tiden på annat än att jaga runt i en djungel av butiker. Välkommen som kund hos Babyworld!