Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
26 träffar
Populärast
Visar 24 av 26 produkter
12

Kuddar till barn & baby i alla åldrar

Här hittar du allehanda tillbehör för din bebis. VI har allt ifrån stolar där ditt barn kan sitta och leka till nappflaskor av varierande modeller.Hela raddan av upplevelser finns hos oss där barnet växer från att sitta stSe till att ditt barn sover så gott som bara ett barn kan med en riktigt mjuk och skön kudde. Vi erbjuder kuddar för barn i en mängd olika storlekar och utföranden för att passa både spjälsäng, barnvagn och vagga. Här hittar du även amningskuddar för att göra matstunden ännu mysigare för både dig och barnet. Med kvalitativa varumärken såsom Rätt Start, Cadide och Doomoo kan du vara säker på att erbjuda endast det allra bästa för ditt lilla barns sömnvanor.illa för sig själv tills dess att det ställer sig på egna ben och börjar upptäcka världen alldeles för sig själv. I vårt sortiment hittar du allt som stimulerar barnets väg mot framtiden!

Ett varierat utbud av sköna och säkra kuddar för barn

Kuddarna vi erbjuder passar med de flesta modeller av barnvagnar, vaggor och sängar. Vi har kuddar tillverkade av ekologiskt bomullsyttertyg vilket passar för dig som har barn med allergier. Här hittar du även den fina Pandakudden från Candide. Den är tillverkad i viskoelastiskt skum för att passa barnets mjuka huvud. Den är dessutom platt utformad för att inte orsaka snedbelastning på nackens kotor eller skallasymmetri. När bebisen vänder på sig finns det heller ingen risk att munnen täcks av tyg vilket minskar risken för kvävning. Den passar lika bra i spjälsängen som i vaggan eller vagnen tack vare sin kompakta design. Välj den kudde som passar din baby allra bäst.

Välj en kudde för både din baby och dig själv

I vårt sortiment med kuddar erbjuder vi även bekväma amningskuddar. Dessa är tänkta att ge dig optimal komfort för både dig och din baby när du ammar. Den U-formade designen gör att barnet ligger bekvämt med nära tillgång till bröstvårtan, samtidigt som den ligger stadigt runt din kropp. Detta kan till exempel förhindra vanliga problem så som ömma bröstvårtor. När bebisen inte ammar kan den med fördel även användas som ligg- och sittstöd när hen ska träna nacke och rygg och lära sig att sitta. Hos oss hittar du mjuka och sköna kuddar både online och i butik. Du har dessutom alltid 365 dagars öppet köp och förlossningsgaranti.