Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
398 träffar
Populärast
Visar 24 av 398 produkter

Mysiga & fina inredningsdetaljer till barnrummet

Hos oss på BabyWorld har vi samlat fina inredningssaker som passar alla barn. Du kan välja bland välkända och omtyckta varumärken, bland annat Micki, Troll och Done by Deer. Kanske är du endast ute efter en fin present? Eller håller ni på att skapa barnrummet för familjens nya medlem? Få inspiration och idéer bland vår barnrum inredning!

Vad ska jag tänka på när jag inreder ett barnrum?

Barnens rum är en trygghet, en plats som bara är deras. Här leks och busas det varje dag men det finns också tid för mys och vila. Därför kan det vara bra att ha både bus och vila i åtanke när ett barnrum ska inredas.

Hur skapar jag harmoni i ett barnrum?

Med hjälp av bra förvaring kan leken städas undan när det är dags för läggdags. Tack vare textilier som sänghimlar, mattor och filtar skapar du ett mysigt och harmoniskt rum. För att sätta prägel på rummet och få det att passa just ditt barn har vi flertalet mindre detaljer och dekorationer.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer