Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
98 träffar
Populärast
Sänghimmel Mood - Natur Ng Baby
Ng Baby
Sänghimmel Mood - Natur
Rabattkod
1 999 kr
+5
Sänghimmel - Bottle Green Sebra
Sebra
Sänghimmel - Bottle Green
Rabattkod
1 149 kr
+3
Sänghimmel - Dark Amber Sebra
Sebra
Sänghimmel - Dark Amber
Rabattkod
1 149 kr
+3
Sänghimmel - Lemon Konges Slöjd
Konges Slöjd
Sänghimmel - Lemon
Rabattkod
1 119 kr
+11
Visar 24 av 98 produkter

Fina sänghimlar till barnsängar

Med en vacker sänghimmel skapar du lätt ett ombonat och mysigt barnrum. En sänghimmel ramar in sängen och skapar en intim och omfamnande atmosfär, skyddar din baby från omgivningens brus och blir också en fin inredningsdetalj. I vårt breda utbud handlar du din sänghimmel från populära märken som Konges Slöjd, CamCam, Sebra, NG Baby med flera. Här hittar du sänghimlar som passar till både både vagga och spjälsäng samt praktiska stativ att fästa sänghimmeln på.

Sänghimmel med olika funktioner

Med en sänghimmel kan man väldigt enkelt piffa upp barnrummet och göra det inbjudande och ombonat. Du väljer själv om du vill ha din sänghimmel fäst längs med sängen (eller vaggans) kort- eller långsida för olika uttryck. Hos oss köper du även fristående stativ. En vacker sänghimmel fäst från en krok i taket i rummet skapar en egen mysvrå och är uppskattat hos de lite större barnen. Inred med golvkuddar och kanske någon mysig barnsäker lampa så blir det ett härligt krypin att älska!

Storlekar på sänghimmel?

Det kan skilja sig ganska mycket i storlekarna på de olika sänghimlarna. Hos oss hittar du sänghimlar som är anpassade till vagga och lite större varianter som lämpar sig till spjälsäng/juniorsäng samt att hänga upp i taket. Materialen är oftast luftig bomull med mycket tyg som skapar den där ombonade känslan man vill åt. Välj färg som du tycker passar fint in i övrig inredning. Sänghimlarna från NG Baby har matchande bäddset som tillsammans med en sänghimmel ger ett enhetligt och harmoniskt intryck. Som alltid handlar du smidigt online på BabyWorld med snabb leverans!

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer