Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
50 träffar
Populärast
Enzo Sänghimmel - Apple Blossom Liewood
Liewood
Enzo Sänghimmel - Apple Blossom
Outlet 50%
500 kr999 kr
+7
Enzo Sänghimmel - Pecan Liewood
Liewood
Enzo Sänghimmel - Pecan
Outlet 30%
769 kr1 099 kr
+7
Sänghimmel Mood - Rose Ng Baby
Ng Baby
Sänghimmel Mood - Rose
Outlet 30%
1 189 kr1 699 kr
+2
Sänghimmel - Dark Amber Sebra
Sebra
Sänghimmel - Dark Amber
Outlet 30%
699 kr999 kr
Sänghimmel Mood Med Volang - Rose Ng Baby
Ng Baby
Sänghimmel Mood Med Volang - Rose
Outlet 30%
839 kr1 199 kr
+2
Enzo Sänghimmel - Leopard Sandy Liewood
Liewood
Enzo Sänghimmel - Leopard Sandy
Outlet 30%
804 kr1 149 kr
+7
Sänghimmel Stor - Marin Mini Dreams
Mini Dreams
Sänghimmel Stor - Marin
Outlet 30%
398 kr569 kr
+2
Visar 24 av 50 produkter

Fina sänghimlar till barnsängar

Med en vacker sänghimmel skapar du lätt ett ombonat och mysigt barnrum. En sänghimmel ramar in sängen och skapar en intim och omfamnande atmosfär, skyddar din baby från omgivningens brus och blir också en fin inredningsdetalj. I vårt breda utbud handlar du din sänghimmel från populära märken som Konges Slöjd, CamCam, Sebra, NG Baby med flera. Här hittar du sänghimlar som passar till både både vagga och spjälsäng samt praktiska stativ att fästa sänghimmeln på.

Sänghimmel med olika funktioner

Med en sänghimmel kan man väldigt enkelt piffa upp barnrummet och göra det inbjudande och ombonat. Du väljer själv om du vill ha din sänghimmel fäst längs med sängen (eller vaggans) kort- eller långsida för olika uttryck. Hos oss köper du även fristående stativ. En vacker sänghimmel fäst från en krok i taket i rummet skapar en egen mysvrå och är uppskattat hos de lite större barnen. Inred med golvkuddar och kanske någon mysig barnsäker lampa så blir det ett härligt krypin att älska!

Storlekar på sänghimmel?

Det kan skilja sig ganska mycket i storlekarna på de olika sänghimlarna. Hos oss hittar du sänghimlar som är anpassade till vagga och lite större varianter som lämpar sig till spjälsäng/juniorsäng samt att hänga upp i taket. Materialen är oftast luftig bomull med mycket tyg som skapar den där ombonade känslan man vill åt. Välj färg som du tycker passar fint in i övrig inredning. Sänghimlarna från NG Baby har matchande bäddset som tillsammans med en sänghimmel ger ett enhetligt och harmoniskt intryck. Som alltid handlar du smidigt online på BabyWorld med snabb leverans!