Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
98 träffar
Populärast
Baby Rocker SleepyTroll
SleepyTroll
Baby Rocker
1 495 kr
Babysäng - Vit Babybjörn
Babybjörn
Babysäng - Vit
5 709 kr
Sängadapter SleepyTroll
SleepyTroll
Sängadapter
299 kr
Oslo Bedside Crib - Vit Troll
Troll
Oslo Bedside Crib - Vit
2 695 kr
Home Säng - Hazy Grey Stokke
Stokke
Home Säng - Hazy Grey
2 990 kr
Visar 24 av 98 produkter

Fina sängar till barnen

Att välja ut sängar till barnen kan vara svårt, det finns många alternativ, prisklasser och typer att välja mellan. Vissa föredrar att köpa en mindre spjälsäng till bebisen för att sedan byta ut till en vanlig vuxensäng senare. Andra gillar växa sängar, sängar som kan dras ut och därmed anpassas allteftersom barnet växer. Vi har samlat olika varianter och prisklasser här från många omtyckta varumärken som bland annat Kaxholmen, Sebra och Stokke. Ta chansen att välja mellan mängder av designer för att hitta något som passar in fint i barnrummets inredning.

Flexibla och praktiska sängar

En mycket populär växa säng till barn är vår populära variant från Sebra. I sin minsta storlek är det en fin spjälsäng men allteftersom du drar ut den blir den mer som en fin kökssoffa (fast med en riktig sängs egenskaper). Du kan välja mellan många fina färger som grå, blå, rosa eller vit. Vi erbjuder även fina vaggor med hjul. Dessa sängar är perfekta för dig som vill kunna dra ut spjälsängen till vardagsrummet, in i köket och till sovrummet. Att kunna vagga sängen är såklart en stor fördel, särskilt när barnet har svårt att somna eller är ledsen. Reser ni mycket? Kolla i så fall in våra flexibla resesängar! Dessa tar knappt någon plats när de viks ihop och väger väldigt lite. Dessa sängar kan såklart även användas permanent i hemmet när bebisen är liten. För dig som söker ett mellanting har vi även juniorsängar, måtten på dessa ligger på 70 x 140 centimeter och passar perfekt från att bebisen är liten tills barnet blivit flera år gammalt. Missa inte våra fina bäddpaket, här ingår både spjälsäng, byrå, barnstol och skötbädd och vagga. Behöver du fler tips och råd om valet av sängar till barn? Tveka inte att höra av dig till oss på BabyWorld så kan vi säkert hjälpa dig hitta perfekt barnsängar!

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer