Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
14 träffar
Populärast
PopUp Resesäng - Sand Aeromoov
Aeromoov
PopUp Resesäng - Sand
1 899 kr
PopUp Resesäng - Grå Aeromoov
Aeromoov
PopUp Resesäng - Grå
1 899 kr
Babysäng - Vit Babybjörn
Babybjörn
Babysäng - Vit
5 709 kr
Madrass Till Resesäng Kaxholmen
Tillfälligt slut
Kaxholmen
Madrass Till Resesäng
239 kr
Visar 14 av 14 produkter
1

Resesängar till barn

När du och ditt barn ska ut och resa kommer en resesäng för barn komma väl till hands. En sådan kan du snabbt och enkelt vika ihop och få med tillsammans med resten av packningen. Dessutom väger de inte lika mycket som en vanlig barnsäng. I vårt sortiment hittar du resesängar i varierande stilar och för barn i olika åldrar. Välj bland modeller från omtyckta varumärken såsom Babybjörn, Kaxholmen och 2Me. Med dessa med på resan är det bara att fälla ihop, packa ner, packa upp, fäll ut och sov! Smidigare kan det knappast bli.

Ta med en resespjälsäng på semestern

Att investera i en kvalitativ resespjälsäng kommer göra resan både enklare och roligare. För självklart ska ditt barn kunna sova lika gott på semestern som hemma och vakna upp pigg och glad. En resesäng ska därför inte bara vara enkel att packa ihop och bära med sig, utan också erbjuda en bekväm och säker sovplats. Med smarta resemadrasser kommer du kunna bädda skönt åt barnet så att de känner sig som hemma var de än befinner sig. Perfekt för semestrar utomlands eller när de ska sova borta hos någon annan.

Hitta en praktisk och säker resesäng för barn

Vi erbjuder resesäng för baby i lätta material för att den ska vara lätt att bära med sig. Ofta kommer de även med tillhörande väska för ännu enklare hantering. Trots att en resesäng är lätt och smidig ska den självklart även vara säker. Den ska vara tillräckligt stabil för att inte välta omkull om barnet hänger på kanten. Kontrollera vilken maxvikt sängen har för att hitta ett passade alternativ till ditt barn när ni ska resa iväg. Här hos oss på BabyWorld erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp om du skulle råka köpa fel. Vi hjälper dig även om du har frågor kring våra produkter och finns tillgängliga både online och i någon av våra butiker.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer