Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
30 träffar
Populärast
Sleepi Mini Utbyggnadskit - Hazy Grey Stokke
Stokke
Sleepi Mini Utbyggnadskit - Hazy Grey
Outlet 30%
2 169 kr3 099 kr
Visar 24 av 30 produkter
12

Spjälsäng till barnrummet

Är ni ute efter en ny spjälsäng till babyn? Hos oss finner du ett stort och varierat sortiment av spjälsängar i en mängd olika modeller. Vi erbjuder allt från klassiska spjälsängar med höj- och sänkbar botten till olika modeller med avtagbara/sänkbara sidor. Sängen ska vara en bekväm och säker plats för barnet, men även smidig att använda för dig som förälder. Oavsett hur stor yta du har kommer du kunna hitta en passande modell här. Välj bland kvalitativa varumärken såsom Sebra, Stokke, Kaxholmen och Troll och inred barnrummet med stil.

Bjud in till sköna sovstunder med en säker spjälsäng

När det är dags att välja barnsäng för de allra minsta är det viktigt att de är både bekväma och säkra. Spjälsängarna du hittar i vårt sortiment har uppfyllt höga kvalitets- och säkerhetskrav för att erbjuda dig och ditt barn det allra bästa. Vi har allt från klassiska fyrkantiga spjälsängar med nedfällbara sidor till runda modeller med en modern och trendig känsla. Välj den stil som passar bäst in i ditt hem. Fyll den sedan med gosiga täcken och kuddar och bebisens favoritgosedjur för att göra det till en inbjudande plats för lugn och ro.

Spjälsängar i olika stilar och former

God sömnkvalitet är av yttersta vikt när det kommer till barns välmående och utveckling. Se därför till att investera i en riktigt bra spjälsäng. Många av våra modeller går att anpassa efter barnets storlek och ålder så att du slipper köpa en ny säng i samma takt som hen växer. När de har vuxit ur den helt kan den dessutom användas som mysig soffa. Att välja en hållbar och klassisk spjälsäng är alltså bra för både miljön och plånboken. Välkommen att hitta din favorit här hos oss på BabyWorld - antingen online eller i våra fysiska butiker.