Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
35 träffar
Populärast
Visar 24 av 35 produkter
12

Spjälsäng till barnrummet

Är ni ute efter en ny spjälsäng till babyn? Hos oss finner du ett stort och varierat sortiment av spjälsängar i en mängd olika modeller. Vi erbjuder allt från klassiska spjälsängar med höj- och sänkbar botten till olika modeller med avtagbara/sänkbara sidor. Sängen ska vara en bekväm och säker plats för barnet, men även smidig att använda för dig som förälder. Oavsett hur stor yta du har kommer du kunna hitta en passande modell här. Välj bland kvalitativa varumärken såsom Sebra, Stokke, Kaxholmen och Troll och inred barnrummet med stil.

Bjud in till sköna sovstunder med en säker spjälsäng

När det är dags att välja barnsäng för de allra minsta är det viktigt att de är både bekväma och säkra. Spjälsängarna du hittar i vårt sortiment har uppfyllt höga kvalitets- och säkerhetskrav för att erbjuda dig och ditt barn det allra bästa. Vi har allt från klassiska fyrkantiga spjälsängar med nedfällbara sidor till runda modeller med en modern och trendig känsla. Välj den stil som passar bäst in i ditt hem. Fyll den sedan med gosiga täcken och kuddar och bebisens favoritgosedjur för att göra det till en inbjudande plats för lugn och ro.

Spjälsängar i olika stilar och former

God sömnkvalitet är av yttersta vikt när det kommer till barns välmående och utveckling. Se därför till att investera i en riktigt bra spjälsäng. Många av våra modeller går att anpassa efter barnets storlek och ålder så att du slipper köpa en ny säng i samma takt som hen växer. När de har vuxit ur den helt kan den dessutom användas som mysig soffa. Att välja en hållbar och klassisk spjälsäng är alltså bra för både miljön och plånboken. Välkommen att hitta din favorit här hos oss på BabyWorld - antingen online eller i våra fysiska butiker.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer