Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
9 träffar
Populärast
Växasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng - Classic Grey Sebra
Sebra
Växasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng - Classic Grey
9 495 kr
+3
Växasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng - Mist Green Sebra
Tillfälligt slut
Sebra
Växasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng - Mist Green
9 495 kr
+3
Visar 9 av 9 produkter
1

Juniorsängar & växasängar

När det lilla barnet har börjat växa ur spjälsängen är det dags att gå vidare till en fin juniorsäng. Hos oss hittar du sköna sängar i olika design för att passa in i just ert hem. Välj bland kvalitativa varumärken såsom Stokke och Sebra för att erbjuda ditt barn en riktigt god natts sömn. Vi har även växasängar vilket är ett praktiskt och hållbart alternativ för dig som vill kunna förlänga sängen i takt med att barnet växer. Bra både för miljön och plånboken! Välkommen att hitta barnrummets nya favoritmöbel.

När det är dags att gå från spjälsäng till juniorsäng

I vårt sortiment hittar du fina och kreativa juniorsängar för att skapa en plats av lugn och ro i barnets rum. När du väljer säng är det viktigt att tänka på att sängen ska både fånga barnets uppmärksamhet, men också passa in i det utrymme som finns tillgängligt. Därför erbjuder vi till exempel Stokkes fina Home Möbel Paket. Där är sängen formad som ett litet hus vilket garanterat kommer göra barnet nyfiket på att krypa ner i sängen. Dessutom går den att använda som sovplats från det att barnet är nyfött till att hen är cirka 5 år gammal. Att välja en växasäng är ett bra alternativ om du inte vill behöva köpa nya modeller i samma snabba takt som barnet växer.

Fina juniorsängar för de lite större barnen

Tänk på att det är barnet som ska trivas och känna sig trygg i sängen, så se till att välja en modell som du tror att hen kommer älska. Komplettera sedan med madrass och mysiga kuddar och täcken för att skapa en härlig och inbjudande sovplats. Hos oss på BabyWorld hittar du allt du behöver för att ge ditt barn en god natts sömn. Vi erbjuder alltid 365 dagars öppet köp på våra produkter och personlig service om du skulle ha frågor eller funderingar.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer