Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
11 träffar
Populärast
Visar 11 av 11 produkter
1

Skapa drömlika sovmiljöer – hitta din favorit bland junior- och växasängar

När ditt barn växt ur spjälsängen blir valet av en passande juniorsäng eller växasäng avgörande för de kommande nätterna. Vårt sortiment av juniorsängar har utformats med tanke på både bekvämlighet och design – hos oss finns det något för alla!

För föräldrar som önskar en långsiktig och hållbar lösning är våra växasängar ett smart val. Dessa sängar kan justeras och förlängas i takt med barnets tillväxt, vilket inte bara är fördelaktigt för miljön utan också för plånboken. Att investera i en växasäng innebär att du kan undvika att köpa nya sängar i samma takt som barnet växer, vilket ger både ekonomisk och ekologisk vinning.

När du väljer en juniorsäng eller växasäng är det viktigt att tänka på barnets komfort och säkerhet. Vi strävar efter att erbjuda modeller som inte bara tilltalar barnet utan också skapar en trygg och rofylld plats för sömn. Utforska vårt sortiment för att hitta den perfekta sängen som kommer att följa med ditt barn genom deras olika utvecklingsstadier och säkra en god natts sömn i en ombonad miljö.

Vanliga frågor

Vad är skillnaden mellan en juniorsäng och en växasäng?
En juniorsäng är oftast en mindre säng som används när barnet övergår från spjälsängen. En växasäng är en anpassningsbar säng som kan förlängas eller justeras i takt med barnets tillväxt.
När är det bästa tillfället att övergå från spjälsäng till juniorsäng?
Övergången sker vanligtvis när barnet börjar klättra eller när det känns trångt i spjälsängen. Övergång behöver ske innan barnet överskrider maxvikten.
Vad är fördelarna med en växasäng?
En växasäng kan anpassas till barnets växande storlek och användas under en längre period, vilket gör den kostnadseffektiv och miljövänlig.
Kan en växasäng användas som en vanlig enkelsäng?
Ja, många växasängar kan konverteras till en enkelsäng när barnet blir äldre.
Behöver jag köpa en specifik madrass för en juniorsäng?
Ja, det är bäst att använda en madrass som är designad för juniorsängens storlek för optimal komfort och säkerhet. Dessa går att köpa i våra sängpaket eller separat för sig.
Hur justerar jag en växasäng när barnet växer?
De exakta justeringsmetoderna kan variera, men det innefattar oftast att förlänga sängen med hjälp av plattor eller justera dess höjd.
Kan jag använda vanliga sängkläder för juniorsängen?
Ja, de flesta juniorsängar är utformade för att passa vanliga barnsängkläder.