Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
425 träffar
Populärast
Pyssel Little Wardrobe Djeco
Djeco
Pyssel Little Wardrobe
199 kr
Bollhav Extra Bollar Pearl Baby Blue Kidkii
Kidkii
Bollhav Extra Bollar Pearl Baby Blue
Outlet 30%
206 kr295 kr
Tatueringar Pirater Djeco
Djeco
Tatueringar Pirater
69 kr
Flygplansset Micki
Micki
Flygplansset
179 kr
Vävram Rund 21 cm Micki
Micki
Vävram Rund 21 cm
119 kr
Tågset Monster Micki
Micki
Tågset Monster
179 kr
Garnset 10 St Micki
Micki
Garnset 10 St
89 kr
Mini Plocklåda Micki
Micki
Mini Plocklåda
149 kr
Visar 336 av 425 produkter

Leksaker för barn 3-4 år

Troligtvis hör du ditt barn prata med allt och alla, språkutvecklingen skapar oändliga möjligheter till rollekar med figurer och leksaker. Det finns även en hel del myror i byxorna som behöver få utlopp genom lek och spring, här har vi leksakerna för att ditt barn ska kunna springa av sig och låta fantasin flöda med sina uppstoppade vänner och leksaker!

Kreativa rollekar

Rollekar är ett sätt för barnen att bearbeta händelser och känslor. Tack vare språkutvecklingen brukar barn i 3 - 4 årsåldern leka kreativa rollekar där mjukdjur och dockor får egna personligheter. Som förälder får du räkna med att höra hur du själv låter i vissa situationer. Här har vi samlat populära bilar, dockor och tillbehör, dockskåp, klassiker från Brio och Playmobil och mycket mer. Roliga och säkra leksaker som stimulerar fantasin och som ditt barn kan leka med i många år framöver! Här köper du dina leksaker till barnen med snabb leverans.

Leksaker till aktiva barn

Här hittar du roliga bollhav, coola balanscyklar, klättergrepp, trehjulingar, fina gungdjur och hoppdjur. Allt för aktiva barn med mycket bus och spring i benen! Säkra armringar som hjälper till att hålla barnet ovanför vattenytan och roliga fylla-i-böcker att spara till framtiden. Här tipsar vi även om enklare pussel och spel som passar perfekt till kluriga barn i ålderskategorin 3 - 4 år. Vi rekommenderar även roliga och populära Cd-skivor och åldersanpassade Dvd-filmer. Välkommen att botanisera bland vårt breda utbud av fina kvalitetsleksaker till barnen!