Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
21 träffar
Populärast
Visar 21 av 21 produkter
1

Kepsar till barn

Barnens hud är väldigt ömtålig för solens starka strålar och det är av yttersta vikt att skydda barnen mot skadliga UV-strålar. Detta kan du göra med våra fina UV-kläder men se till att komma ihåg solhatt till baby! Solhattar baby och barn är perfekt för sommarens alla utflykter och resor eftersom de både skyddar huvudet och även ger skön skugga åt ansiktet. Att ha solglasögon på sig som bebis är inte så lätt, bättre är det med en solhatt nyfödd med ett brett brätte som skyddar ögonen.

Viktigt att skydda

Våra solhattar för barn håller hög kvalitet och kommer i många färger, mönster och modeller. Vissa barn gillar våra solhattar medan andra föredrar keps till barn. En barnkeps kan också justeras med ett elastiskt snöre så den sitter som den ska. För att solhatten ska sitta på ordentligt kan du justera storleken med antingen ett elastiskt snöre eller med hjälp av ett snöre som går under hakan. På så sätt kan barnen stoja och leka utan att hatten blåser av. Solen är underbar på många sätt och vis, men tyvärr är den också skadlig, särskilt för de små. Om man bränner sig rejält i solen som liten kan man löpa större risk att drabbas av hudcancer senare i livet. Detta är såklart lätt att undvika genom att ge barnen UV-badkläder, UV-kläder och solhatt med UV-skydd. Samtidigt som du skyddar barnet mot solen är våra kläder väldigt bekväma och ger skön och svalkande skugga. Solhattar baby kan du köpa från bland annat Geggamoja, Lindberg och Elodie Details. För ett extra bra skydd finns även solhattar baby med ett praktiskt nackskydd, här är det annars ganska lätt att råka bränna sig. Beställ en fin och passande solhatt till bebis och barn redan idag!

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer