Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
16 träffar
Populärast
Visar 16 av 16 produkter
1

Små paraplyer till barn

När ska det regna nästa gång? Känslan när man fått sitt första paraply! Hos oss hittar du roliga och söta paraplyn som är anpassade till barn. Barnparaplyer är tillverkade i extra tåligt material med rejäla spröt och handtag. De är lätta att fälla ihop och har inga vassa delar som barnet kan göra sig illa på. Här hittar du paraplyer med fina färger och motiv som piggar upp vilken regnig dag som helst!

Barnvänliga paraplyn

Det är spännande och roligt att ha sitt eget paraply. I vårt utvalda sortiment hittar du fina paraplyn till barn med olika mönster i härliga färger som piggar upp vilken regntung dag som helst. Paraplyerna till barn är tåliga och rejäla, de har inga vassa piggar som man kan sticka sig på utan är barnanpassade med robusta detaljer i plast. Låt barnet använda ett alldeles eget paraply när ni ska gå till förskolan, på promenad eller utflykt. Du kommer att se hur barnet växer med uppgiften och stolt använder sig av sitt egna paraply. Som förälder behöver du inte vara orolig, ett barnparaply är säkert att använda och anpassat för barn, både i storlek och material.

Köp barnparaply med snabb leverans

Förbered dig på att det hädanefter inte kommer att vara svårt att få med sig barnet ut, även när det öser ner ute! Hos oss på BabyWorld hittar du många fina och noga utvalda produkter till barn. Du handlar smidigt från vårt breda utbud bland tiotusentals produkter i lager och vi erbjuder alltid en trygg affär och snabba leveranser.

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer