Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
11 träffar
Populärast
Paraply - Farm Blue Konges Slöjd
Konges Slöjd
Paraply - Farm Blue
Outlet 30%
174 kr249 kr
Paraply Ria - Mini Leo/Jojoba Liewood
Liewood
Paraply Ria - Mini Leo/Jojoba
Outlet 30%
230 kr329 kr
Visar 11 av 11 produkter
1

Små paraplyer till barn

När ska det regna nästa gång? Känslan när man fått sitt första paraply! Hos oss hittar du roliga och söta paraplyn som är anpassade till barn. Barnparaplyer är tillverkade i extra tåligt material med rejäla spröt och handtag. De är lätta att fälla ihop och har inga vassa delar som barnet kan göra sig illa på. Här hittar du paraplyer med fina färger och motiv som piggar upp vilken regnig dag som helst!

Barnvänliga paraplyn

Det är spännande och roligt att ha sitt eget paraply. I vårt utvalda sortiment hittar du fina paraplyn till barn med olika mönster i härliga färger som piggar upp vilken regntung dag som helst. Paraplyerna till barn är tåliga och rejäla, de har inga vassa piggar som man kan sticka sig på utan är barnanpassade med robusta detaljer i plast. Låt barnet använda ett alldeles eget paraply när ni ska gå till förskolan, på promenad eller utflykt. Du kommer att se hur barnet växer med uppgiften och stolt använder sig av sitt egna paraply. Som förälder behöver du inte vara orolig, ett barnparaply är säkert att använda och anpassat för barn, både i storlek och material.

Köp barnparaply med snabb leverans

Förbered dig på att det hädanefter inte kommer att vara svårt att få med sig barnet ut, även när det öser ner ute! Hos oss på BabyWorld hittar du många fina och noga utvalda produkter till barn. Du handlar smidigt från vårt breda utbud bland tiotusentals produkter i lager och vi erbjuder alltid en trygg affär och snabba leveranser.