Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
129 träffar
Populärast
Visar 24 av 129 produkter

Sköna & fina strumpor

Här hittar du ett stort utbud av sköna strumpor till barn och bebis. Det är viktigt att strumporna sitter bra utan att sitta för hårt. Våra barnstrumpor är mjuka och flexibla i sitt material och finns i olika modeller. Babystrumpor kan du exempelvis köpa i vadderat och mjukt utförande. Dessa bebisstrumpor blir snabbt storfavoriterna hemma. Du hittar även "vanliga" strumpor i tunnare material som passar perfekt med skor eller tofflor. För höst och vinter är det gosigt för bebisen att ha på sig ett par varma och mjuka babytofflor, du hittar mängder av söta modeller från bland annat Teddykompaniet.

Flerpack strumpor i fina färger

För mindre barn kan ett par barnstrumpor med halkskydd vara väldigt praktiskt. Dessa ger barnet bättre grepp hemma och minskar risken för att barnet ska halka och råka göra sig illa. Du kan välja ut ett par halkstrumpor för barn mellan storlekarna 18 och 24. Passa på att köpa ett gäng strumpor så har barnen lite olika att välja mellan. Vi säljer sköna och fina strumpor till barn i 5-pack. Eftersom bebisar inte alltid behöver ha skor på sig då de inte ännu kan gå, kan det istället vara roligt att köpa ett par babystrumpor med fin och festlig design. Här kan du hitta våra populära modeller från Lundmyr. Dessa strumpor har motiv som påminner om en sneakersko. Samtidigt har strumpan dessutom en riktig rosett, gulligt! Under årets kallare årstider kan det vara skönt för bebisen att ha på sig lite tjockare strumpor. Vi erbjuder riktigt gosiga modeller med den mjukaste fodringen. Du kommer förmodligen önska att dessa fanns i vuxenstorlek också. Kolla gärna in vårt utbud av mysiga pyjamasar också! Med sköna strumpor och en mysig pyjamas har din bebis och ditt barn en perfekt klädsel för mysiga dagar!

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer