Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
32 träffar
Populärast
Visar 24 av 32 produkter
12

Krypskydd

När nya utmaningar står för dörren! Med en förstärkning av silikon över knät kan ett par leggings eller strumpbyxor bli ett effektivt krypskydd. Silikonförstärkningen fungerar både som skydd mot skrapsår men även som halkskydd och sparar även på kläderna som annars lätt slits ut. Tack vare halkskyddet blir det även lättare att ta sig fram för barn som lär sig att krypa. Här hittar du även korta knäskydd som enkelt träs över benet, dessa kan användas med eller utan byxor under.

Förhindrar olyckor

Plötsligt är det dags för barnet att börja krypa och för att förhindra att ditt barn får skrapsår eller stickor på knäna kan det vara bra med ett par krypskydd. Med ett par vanliga strumpbyxor som blir hala mot underlaget kan din baby ramla med ansiktet före i golvet. Med förstärkning på knät blir det helt enkelt lättare att få grepp om underlaget. Krypskydden finns i olika modeller, som strumpor, strumpbyxor, leggings och som knäskydd som enkelt träs över ditt barns ben.

Silikonprickarna hjälper barnet att krypa

Krypskydden har silikonprickar som fungerar som halkskydd och gör att barnet får fäste mot det hala golvet. Perfekt hjälp för de barn som håller på att lära sig krypa men har bekymmer med att knäna glider iväg. Med hjälp av krypskydd förhindrar man också slitage på byxor. På BabyWorld handlar du tryggt med snabb leverans. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta våra duktiga medarbetare i vår kundtjänst som hjälper dig med frågor om produkter eller leveranser.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer