Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
25 träffar
Populärast
Babymössa Stucco Fixoni
Fixoni
Babymössa Stucco
Outlet 50%
60 kr119 kr
Visar 24 av 25 produkter
12

Mössa till barn & baby

När temperaturen sjunker ute är det dags att ta fram vintergarderoben – bland annat mössor! Värm de små öronen och det lilla huvudet med en varm och skön mössa under det kallare vinterhalvåret. Hos oss på BabyWorld hittar du mängder av fina mössor i olika modeller och material. Dessutom har du stor valmöjlighet när det kommer till färg och mönster. Välj bland enfärgade mössor i neutrala färger som svart, vitt och grått eller något mer lekfullt med mönster och glada färger.

Vintern kanske är den roligaste årstiden för små barn. Det är något underbart med att få stoja i snön, bygga snögubbar och göra snöänglar. Men vintern är kall och blir man frusen är det inte lika roligt. Här hittar du tursamt nog många tjocka och varma mössor som är vadderade, stickade balaclavas och mössor med öronlappar. Hos oss på BabyWorld finner du ett brett utbud av mössor i flera utföranden. Se dig efter och hitta din favorit!

Vanliga frågor

Varför är det så viktigt att barn använder mössa?
Syftet med mössa är att hålla huvudet varmt och därmed minska värmeförlusten från huvudet. Huvudet är en känslig kroppsdel när det kommer till kyla, och därför är det extra viktigt att se till så att barnet lilla knopp är såväl varm som torr under vinterhalvåret.
Hur väljer jag rätt mössa?
Tänk på barnets aktiviteter och väderförhållanden. Om de ska vara utomhus i snö och kyla, välj en varmare mössa – gärna fodrad och med öronlappar. Alternativt en balaclava. Om de är ute i soligt väder, välj en mössa med solskydd eller någon slags skärm. Vid regnigt väder finns det smidiga regnhattar. Det är viktigt att anpassa mössan efter barnets specifika behov och omständigheter.
Vad är skillnaden mellan en vintermössa och en sommarmössa för barn?
En vintermössa är tjockare och isolerad för att hålla barnet varmt under kalla månader, medan en sommarmössa vanligtvis är tunnare och mer ventilerad för att skydda mot solen utan att överhettas.
Vad bör jag tänka på när jag väljer en mössa för ett spädbarn?
När du väljer en mössa för ett spädbarn bör du se till att den inte har lösa eller små delar som kan vara en kvävningsrisk. Materialet bör vara mjukt och bekvämt för den känsliga huden.