Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
78 träffar
Populärast
Mössa - Senapsgul BabyMocs
BabyMocs
Mössa - Senapsgul
Vinterfavoriter
250 kr
Mössa - Mörk Beige BabyMocs
BabyMocs
Mössa - Mörk Beige
Vinterfavoriter
250 kr
Ezra Mössa Blue Mix Liewood
Liewood
Ezra Mössa Blue Mix
Vinterfavoriter
199 kr
Ezra Mössa Rose Mix Liewood
Liewood
Ezra Mössa Rose Mix
Vinterfavoriter
199 kr
Visar 24 av 78 produkter

Stickade mössor till barn för kalla dagar

Se till att ditt barn har en varm och skön stickad mössa. Att hålla huvudet varmt är viktigt eftersom värmen annars strömmar ut där. På denna sida har vi samlat stickade mössor i barnstorlekar.

Stickade mössor för barn är en tidlös och populär accessoar under vintermånaderna. Dessa mjuka och varma mössor skyddar inte bara barnens huvuden från kylan utan ger en touch av charm och stil till deras vintergarderob också! Stickade mössor är kända för sin förmåga att hålla värmen. De är oftast tillverkade av mjuka och isolerande material som ull, akryl eller bomullsblandningar. Denna värme är avgörande för att barnen ska kunna njuta av utomhusaktiviteter när temperaturen sjunker.

Oavsett om ditt barn befinner sig i skolan, på lekplatsen eller ute på vinteräventyr, är en stickad mössa alltid en bra följeslagare.

Vanliga frågor

Hur tvättar man en stickad mössa?

För att hålla en stickad mössa i gott skick är det viktigt att följa tvättanvisningarna på etiketten. Många stickade mössor kan tvättas för hand eller i en mild maskintvätt, men det är viktigt att undvika höga temperaturer och blekmedel som kan skada materialet.

Vad är fördelen med att köpa en stickad mössa till sitt barn?

En fördel med stickade mössor är att de ofta är elastiska och formbara, vilket gör att de kan anpassa sig till barnens huvuden. Detta säkerställer en bekväm passform och gör det möjligt för barnen att ha mössan på plats, oavsett aktivitet.

Vad är de vanligaste materialen för stickade mössor till barn?

De vanligaste materialen inkluderar ull, akryl och bomull. Ull är särskilt bra för värme, medan bomull och akryl ofta är mjukt och lättskött.

Hur väljer jag rätt storlek på en stickad mössa till mitt barn?

Mät barnets huvudomkrets och välj en storlek som ger en bekväm passform – med lite utrymme för tillväxt. Kom ihåg att stickade mössor ofta är relativt elastiska.