Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
9 träffar
Populärast
Visar 9 av 9 produkter
1

Babymössor

Värm det lilla huvudet och de små öronen med hjälp av en babymössa. Vi på BabyWorld erbjuder ett brett sortiment av mössor tillverkade av mjuka och skonsamma material såsom bomull, fleece och ull. Här hittar du mössor som passar sig för såväl vinter, vår, sommar och höst. Vissa modeller har elastiska band eller knytband för att säkerställa en säker passform, medan andra har enkla tryckknappar eller kardborrband.

Våra babymössor finns i ett vidsträckt utbud av färger, mönster och former, vilket gör det möjligt att hitta den perfekta mössan som matchar din babys outfit eller personlighet. Från lekfulla och färgglada mönster till klassiska och tidlösa stilar - det finns något för varje tillfälle.

Våra babymössor är utmärkta gåvor till nyblivna föräldrar. Ge dem en gåva som kombinerar stil och funktion - något som de och deras lilla nytillskott kommer att älska.

Vanliga frågor

När ska en nyfödd bära mössa?
En bebis bör bära mössa när de är utomhus i kyla, vind eller solsken. Är det kyligt inomhus kan den lilla bära en tunn mössa även då.
Finns det babymössor med öronlappar?
Ja, det finns babymössor med öronlappar som ger extra värme och skydd för bebisens öron.
Finns det olika typer av babymössor för olika säsonger?
Ja, det finns såväl sommar som vintermössor för bebisar. Sommarmössor är ofta lättare och mer ventilerande och/eller har de en skärm samt UPF. En vintermössa är ofta tjock, varm och isolerande.
Vilket material är bäst för babymössor?
Bomull, fleece och ull är populära materialval för babymössor eftersom de är mjuka, andningsbara och skonsamma mot det lilla, känsliga huvudet.