Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
7 träffar
Populärast
Visar 7 av 7 produkter
1

Vintermössor till barn & baby

Se till att ditt barn har en varm och skön mössa när temperaturen sjunker utomhus. En av de främsta funktionerna hos vintermössor är att de hjälper till att hålla barnens huvuden och öron varma. Barn har känsliga huvuden och öron som behöver extra skydd mot kyla och vind. Vintermössor är oftast fodrade med isolerande material som fleece, ull eller syntetiska blandningar för att säkerställa att barnen känner sig bekväma och varma utomhus.

Vintermössor för barn en viktig del av vintergarderoben. De kombinerar både värme och stil och gör det möjligt för barnen att njuta av utomhusaktiviteter i kyla med en extra dos av komfort och personlighet. Så nästa gång snön börjar falla, se till att ditt barn har en vintermössa som inte bara skyddar, utan också gör vinterdagar ännu mer färgglada och roliga.

Vanliga frågor

Vad för slags mössa bör en nyfödd ha på vintern?
Hjälmmössor som täcker de små öronen värmer ofta gott på de allra minsta. För små barn kan det även vara fördelaktigt med ett snöre att knyta under hakan så att mössen sitter på plats.
Kan man låta barnet ha mössa på sommaren?
Absolut. En kallare sommarkväll kan det behövas en tunnare mössa på barnet. Dock är det alltid viktigt att känna på bebisen med jämna mellanrum så hen inte blir för varm.
Vilket material är det bra att en vintermössa är tillverkad i?
När du väljer vintermössa för ditt barn är det viktigt att tänka på var och hur mössan ska användas. Bomull, ull och fleece är populära materialval eftersom de är mjuka, varma och andas väl.
Behöver man ha mer än en mössa till sitt barn?
Det kan faktiskt vara bra att ha mer än en mössa i garderoben, främst med olika tjocklek. Vädret kan ofta komma att variera beroende på årstid och då är det skönt att ha både en tunnare, en fodrad och en mössa med öronlappar för att vara garderad mot alla väderlekar.