Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Täcken

Gör spjälsängen mysig och inbjudande och investera i ett skönt täcke för spädbarn. I vårt breda sortiment hittar du babytäcken som håller bebisen trygg och bekväm hela natten. God sömnkvalitet är otroligt viktigt för bebisar då de ägnar stora delar av dygnet åt att just sova. Det är även då som de utvecklas fysiskt och mentalt, vilket gör det ännu viktigare för dig att satsa på bra kvalitet när det kommer till tillbehör för spjälsängen. Vi erbjuder täcken tillverkade av säkra och skonsamma material ge spädbarn maximal sov komfort hela natten.

Filtrera

Bumble B
Mini Dreams
Rätt Start
Umami

Pris

15produkter

Bekväma täcken för små barn

Ett täcke till en nyfödd ska vara tillverkat av ett skonsamt material och samtidigt kunna reglera värmen så att den lilla inte blir överhettad. Hos oss på BabyWorld kan du välja bland mysiga och säkra täcken från varumärken såsom Rätt Start och Färg & Form. Satsa på en fyllning med högkvalitativa fibrer som effektivt kan ventilera bort fukt och överskottsvärme. På så sätt ligger barnet torrt och lagom varmt hela natten. Yttertyget får gärna vara tillverkat i ett mjukt och skonsamt material, även det med fukttransporterande egenskaper. På så sätt får du ett täcke som är lätt att hålla fräscht och som håller din baby i rätt temperatur genom hela sömnen.

Bädda spjälsängen, barnvagnen eller vaggan med mjuka babytäcken

Våra täcken passar för både spjälsängen, vaggan eller barnvagnen. Se dock till att anpassa bäddningen i barnvagnen efter säsong så att bebisen inte blir för varm eller kall. Satsa på anti-allergena täcken för att minska risken för irritation, astma eller eksem. På så sätt kan även de känsligaste bebisarna njuta av ett mjukt och mysigt täcke. Vi på BabyWorld vill alltid kunna erbjuda dig personlig service och råd angående våra produkter. Hör därför av dig till oss om du har frågor eller funderingar kring våra täcken. Vi ser fram emot att hjälpa ditt barn till en god natts sömn!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16