Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Madrasser

Här hos BabyWorld finner du ett stort sortiment av madrasser anpassade för små barn. Med varumärken såsom Stokke, Sebra, Kaxholmen och Rätt Start kan du vara säker på att hitta en madrass som passar just ditt barns säng. Oavsett om det gäller en spjälsäng eller en större juniorsäng är det viktigt att den är skön, ger bra stöd och hög funktionalitet. En god natts sömn är viktigt för att orka leka och lära hela dagen och då är en kvalitativ madrass av yttersta vikt. Ta reda på vilka mått din barnsäng har för att se vilka madrasser som passar dig.

Filtrera

Beige
Grå
Vit
Aerosleep
Bumble B
Candide
Rätt Start
Sebra
Stokke
Tinéo
Umami

Pris

20produkter

Madrasser i olika utföranden

När det kommer till bra sömn för barn är det inte bara mysiga kuddar och täcken som är avgörande. Kvalitativa madrasser till barn är minst lika viktigt. Det är de som ska ge stöd åt kroppen och samtidigt hjälpa till att transportera bort den fukt som produceras under natten. Under tiden barnen sover utvecklas de både fysiskt och mentalt vilket gör en god sömnkvalitet och en ergonomisk liggposition till något som du verkligen bör fokusera på. Se därför till att investera i en madrass av hög kvalitet med noga utvalda material.

Välj en madrass för ditt barns unika behov

Med giftfria och allergisäkra material får du en madrass som även är skonsam mot det allergiska barnet. Komplettera även gärna med ett madrasskydd för att skapa ett vattentätt skydd om olyckan skulle vara framme och barnet kissar i sängen under natten. Det gör det lättare att hålla madrassen fräsch och ren. Vi erbjuder madrasser i olika tjocklek, material och storlek för att passa just ditt barns enskilda behov. Välj en modell med medföljande sidostycken för att förlänga den i takt med att barnet växer. Välkommen in till oss, antingen online eller i våra fysiska butiker, när du ska handla madrasser nästa gång. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16