Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Babynest & pölar

Babynest – en mysig plats för barnet
Babynest är väldigt populära bland småbarnsföräldrar och det är lätt att förstå varför. Denna mysiga myspöl är utformad som en rund madrass med mjuka "väggar" runtomkring. Härinne kan barnet eller bebisen ligga och vila, mysa eller leka med leksaker. Ett babynest är dessutom väldigt praktiskt eftersom det kan hjälpa barnet med sitträning. De mjuka kanterna runtom myspölen hjälper barnet hålla balansen. I vårt sortiment av myspölar och babynest kan du hitta många varianter och priser.

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Rosa
Röd
Svart
Vit
Cam Cam
Candide
Doomoo
EcoViking
Filibabba
Färg & Form
Jollein
Kaxholmen
Kikadu
Konges Slöjd
Liewood
Mini Dreams
Minniemonroe
Motorola
Najell
Ng Baby
Red Castle
Sleepyhead
That's mine
Vinter & Bloom
Voksi

Pris

99produkter

En myspöl för baby


För små bebisar har vi mindre babynest som är ergonomiskt utformade. Häri ligger bebisen bekvämt. Vi har även större babynest att köpa till bra priser. Välj bland populära varumärken som Candide, Färg & Form eller Vinter & Bloom. Här finns både neutrala färger som vitt och grått men även mönstrade babynest i glada färger.


En myspöl är en trygg och mysig plats för bebisar och barn. Det är något mysigt med att sitta på en mjuk madrass och vara ombonad med mjuka väggar. Det finns ändå tillräckligt mycket plats för att ditt barn ska kunna leka, läsa, rita och gosa med sina gosedjur. Du kan placera en myspöl eller ett babynest i vardagsrummet när ni kollar på film och låta barnet leka tryggt däri. Hos oss kan du hitta bra priser när du vill köpa babynest. Du kan sortera sökningen efter lägsta eller högsta pris eller kolla in vilka våra senaste produkter är. Kom ihåg att vi även erbjuder mängder av andra praktiska saker för dig och din bebis. Vi har bland annat leksaker, sängmobiler, lego och bilbarnstolar. Hos oss på BabyWorld är det smidigt och enkelt att beställa ett babynest online.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30