Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Syskonvagnar

Syskonvagnar – när du har fått dubbel lycka!
Om du har två barn som ska dras i samma barnvagn kommer du naturligtvis att behöva en större barnvagn. Här på denna sida har vi på BabyWorld samlat billiga syskonvagnar online. Våra syskonvagnar kommer från flera olika varumärken, bland annat Mountain Buggy, Uppababy och Baby Jogger. Du kan till och med hitta barnvagn och dubbelvagn som passar för fyra barn! 
Det finns flera stora och små skillnader mellan våra billiga syskonvagnar online. Det handlar inte bara om priset utan även funktionalitet och design.

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Rosa
Röd
Svart
Baby Jogger
Britax
Bugaboo
Cybex
Emmaljunga
UPPAbaby

Pris

27produkter

Välj den dubbelvagn som passar just ert familjeliv

Letar du efter en tvillingvagn där ryggstöden går att justera och sitsarna går att vända helt individuellt? Vi erbjuder flera syskonvagnar billigt som klarar av just detta. Vi har även syskonvagn som inte är fullt lika bred som denna typ av barnvagn vanligtvis är. Istället för att sitta bredvid varandra sitter det ena syskonet framför det andra istället.


Vi är väl medvetna om att det sällan är lätt att välja barnvagn. Det finns ingen barnvagn som är bäst i världen och passar alla familjer perfekt. Det handlar snarare om att hitta den barnvagn som passar in i ert liv på bästa möjliga sätt. När man dessutom får två eller fler barn blir det lite svårare men med hjälp av oss på BabyWorld kan även du hitta en barnvagn som förenklar din vardag. Klicka på de barnvagnar du är intresserad av för att kunna läsa mer om de enskilda modellerna. Du ser direkt vilka extrafunktioner och speciella egenskaper de har.


Du måste inte vara en barnvagnsexpert för att kunna göra ett bra val. Har du frågor eller funderingar kring våra syskonvagnar eller övriga barnvagnar står vi alltid redo att hjälpa till. Använd chatten, ring eller skicka iväg ett mejl. Vi svarar så fort vi bara kan!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30