Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Multisport-& Cykelvagnar

För den aktiva föräldern. Anser du dig vara en aktiv person som gillar att gå eller springa länge och väl? Känner du att de vanliga barnvagnarna inte riktigt är anpassade för den typ av långa promenader eller joggingturer som du vill kunna fylla din dag med? Då kommer en av våra joggingvagnar högst sannolikt att passa dig perfekt. Vi har ett stort utbud av joggingvagnar i flera olika designer. De rullar lättare, klarar av tuff terräng och kan i vissa fall även vara fylld med speciella funktioner.

Filtrera

Blå
Grön
Gul
Svart
Cybex
Thule
UPPAbaby

Pris

18produkter

Gillar du att cykla? Då kan en cykelkärra för barn passa dig utmärkt

Vi har joggingvagnar som inte bara har ett justerbart styre och stora hjul, de kan även mäta hur länge du har sprungit, din hastighet, temperatur, kalorier, hjärtslag och mycket mer. Du hittar även joggingvagnar med plats för två barn. Allt du behöver för att fortsätta leva en aktiv livsstil. Förutom joggingvagnar kan du även hitta flera cykelkärror här hos oss.

En cykelkärra är en bekväm kärra som du fäster bakom cykeln när du ska cykla. Det har stora bakhjul så att den ska kunna rulla snabbt och lätt även när du cyklar ordentligt. De cykelkärror du hittar hos oss är dock utvecklade för att kunna användas för mer än bara cykling. Även dessa går utmärkt att använda som joggingvagn eller som en vanlig barnvagn. Cykelkärran skiljer sig designmässigt från de vanliga barnvagnarna då de bland annat är täckta av ett nät.

Oavsett vilken typ av barnvagn du väljer kan du räkna med att de håller hög kvalitet när du handlar hos oss på BabyWorld. Vi bjuder dessutom på frakten när du handlar för mer än 500 kronor. Ta tillvara din energi under vardagen på bästa sätt med hjälp av en praktisk joggingvagn eller cykelkärra för barn. Har du några frågor kring våra barnvagnar eller produkter? Tveka inte att höra av dig till oss!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16