Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Handvärmare Med Dragkedja - Houndstooth Grey Najell
Handvärmare Med Dragkedja - Houndstooth Grey Najell

Handvärmare Med Dragkedja - Houndstooth Grey

Färg: Houndstooth Grey
Handvärmare Med Dragkedja - Leopard BrownHandvärmare Med Dragkedja - Sage GreenHandvärmare Med Dragkedja - Matte BlackHandvärmare Med Dragkedja - Oat BeigeHandvärmare Med Dragkedja - Stormy GreyHandvärmare Med Dragkedja - Coconut Brown Handvärmare Med Dragkedja - Houndstooth Grey
695 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

Information

Håll dina händer varma i alla väder med Najell handvärmare. Mjuka och varma handvärmare med insida i fleece som håller dina händer varma i kylan. Två sätt att hålla vagnen: Välj mellan att hålla direkt i handtaget eller placera dina händer i fickan på insidan. Lätt att fästa på alla barnvagnar. Vattenavvisande och vindsäkert. En storlek passar alla vagnar. Varma och mjuka handvärmare Najell handvärmare är designade för att passa den skandinaviska vintern, samt hålla dina händer varma i alla väder. 


  • Utsett i bäst-i-test 2020 till bästa premiumval!
  • Två lägen 
  • Tål både vatten och vind
  • One Size
  • Mjuk fleece på insidan samt en fluffig fyllning som garanterar att hålla dina händer varma 
  • Mått: 21 x 30 x 8 cm


Najell handvärmare har en mjuk fleece insida och en fluffig fyllning som håller dina händer varma. Vattenavvisande tyg på utsidan, och ett vindtätt material på insidan som håller dina händer varma och torra i alla väder. Lång och rymlig manschett, passar alla storlekar på handleder och jackor. Två justeringsband gör det enkelt att få en perfekt passform och reglera så att inte kall luft kommer in. Det är enkelt att fästa handvärmare på alla vagnar oavsett utseende på handtaget. En ficka på insidan gör det enkel att välj om man vill ha direkt kontakt med handtaget eller om man vill placera händerna inuti fickan. Du kan ha ett bekvämt och säkert grepp direkt med handtaget - eller hålla dina händer varma inne i den inre fickan. Najell handvärmare är perfekta att matcha med Najells åkpåse Winter Cover.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig