Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Bärsele Easy - Evening Grey Najell
Bärsele Easy - Evening Grey Najell
Bärsele Easy - Evening Grey Najell
Bärsele Easy - Evening Grey Najell

Bärsele Easy - Evening Grey

1 395 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Bär ditt barn från nyfödd upp till 18 månader (eller 3,2 kg till 13 kg). 100% fokus på enkelt, säkert och bekvämt ergonomiskt bärande för dig och din bebis. 
 
Made to be Easy 
Najell Easy låter dig snabbt ta på din bärsele och på egen hand byta mellan att bära ditt barn inåtvänt mot dig, framåtvänd mot världen eller på ryggen. Du väljer själv vad som passar dig bäst och du kan växla mellan positionerna på egen hand. Du kan enkelt byta mellan de olika bärpositionerna helt själv. 
 
Najell Easy har inga extra inställningar som du måste komma ihåg när du byter position eller när selen växlar mellan vem som bär. Bekvämt bärande för alla. Najell Easy är alltid redo att användas och kan sättas på utan att blinka.  
 
Najell Easy är väldigt lätt. Den nätta designen gör att du kan förvara Najell Easy i din väska eller under barnvagnen så att du enkelt kan ta med den vart du än går. Möt världen leendes tillsammans. 
 
Tre bärpositioner, inga extra inställningar 
Bär ditt barn inåtvänt mot dig, framåtvänd mot världen eller på din rygg. Växla mellan alla tre positioner utan att ändra några inställningar på Najell Easy. Enklare än så blir det inte.
 
Miljövänliga och veganska material
Alla material i Najell Easy är valda för att ha minimal påverkan på miljön. Samtliga material är Öko-tex klass 1, vilket innebär att de innehåller minimala mängder kemikalier.
 
Najell Easy är helt gjord av airmesh. Ett högteknologiskt material som ger bärselen stabilitet och samtidigt som det är mjukt och säkerställer ett gott luftflöde för att hålla både dig och ditt barn svalt.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer