Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Nappflaska I Glas - Pure Khaki Elodie
Nappflaska I Glas - Pure Khaki Elodie

Nappflaska I Glas - Pure Khaki

Färg: Pure Khaki
Nappflaska I Glas - Blushing PinkNappflaska I Glas - Mineral GreenNappflaska I Glas - Vanilla WhiteNappflaska I Glas - Pure KhakiNappflaska I Glas - Monkey SunriseNappflaska I Glas - Autumn Rose
229 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Elodies nappflaskor är tillverkade med värmetåligt borosilikatglas och ett yttre hölje av livsmedelsgodkänt silikon. Materialvalen gör dem lätta, tåliga och repfria. Glaset är naturligt fritt från hälsofarliga ämnen och klarar såväl förvaring i frysen som sterilisering i kokande vatten. Det skyddande locket förhindrar luftburna föroreningar från att nå sugdelen, och flaskans breda öppning gör den mycket enkel att rengöra. 

Nappflaskan levereras med en silikonsugdel som är lämplig mellan 0 och 6 månader. Sugdelen är utformad för att din bebis ska få i sig vätska i ett lugnt och harmoniskt tempo utan luftbubblor, vilket hjälper till att motverka kolik. Den spiralformade insidan förbättra flödet och gör att sugdelen inte kollapsar eller sluter sig vilket bidrar till ett oförhindrat och behagligt ätande. Nya sugdelar och sugdelar för äldre barn finns att köpa separat.

  • Storlek: Höjd 20 cm, diameter 6,5 cm. 
  • Material: Borosilikatglas i silikonhölje. Sugdel: 100% silikon. Lock: Polypropylen
  • Skötselråd: Tål maskindisk

Specifikationer

  • Artikelnummer99684
  • EAN/GTIN7333222013804
  • MPN60252102116NA
  • Produktkategorier

Recensioner

Utvalt till dig