Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Smile 5Z Duovagn Britax
Smile 5Z Duovagn Britax
Smile 5Z Duovagn Britax
Smile 5Z Duovagn Britax
Smile 5Z Duovagn Britax
Smile 5Z Duovagn Britax
Smile 5Z Duovagn Britax
Smile 5Z Duovagn Britax

Smile 5Z Duovagn

Memoryknappar
Unik fjädring på framhjulen
Extra stor sufflett
7 kg varukorg
Vändbar sittdel
 1. 1.
  Sittvagn:
  -

  Jade Green
  Night Blue
  Midnight Grey
  Space Black
  Dusty Rose
  Galaxy Black/GreenSense
  Urban Olive LUX
  Soft Taupe LUX
 2. 2.
  Liggdel:
  -

  Jade Green
  Space Black
  Night Blue
  Dusty Rose
  Midnight Grey
  Soft Taupe LUX
  Urban Olive LUX
  Galaxy Black
  Atlantic Green
10 995 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Uppdatera dig med Smile 5Z Duovagn

 • Ny fjädring på framhjulen
 • Memoryknappar för att enkelt byta mellan sittdel, liggdel och babyskydd

Alla årstider. All terräng. Inga begränsningar.


Nu är äntligen nya SMILE 5Z här! En uppdatering av den mycket populära Smile 4. Med SMILE 5Z är du förberedd oavsett väder och aktivitet, från shoppingturer på stan, till promenader på leriga vägar ute på landet, SMILE 5Z är ett tillförlitligt resesystem som klarar det mesta och erbjuder maximal flexibilitet. Växla enkelt mellan liggdel, babyskydd och sittdel och låt ditt barn färdas bekvämt – från födseln upp till 4 års ålder.

Äventyr under alla årstider

Ena minuten varmt och soligt, nästa minut svalt och regnigt? SMILE 5Z har en extra stor sufflett med UPF 50+ för att skydda barnet mot solen och reglera temperaturen med ventilationsfönster för skön svalka. När det är kyla, blåst och regn skyddar den extra stora suffletten ditt barn och i vintermörkret håller reflexerna er synliga och ger extra säkerhet. Dessutom är SMILE 5Z supersnygg med sitt moderna utseende.

Bekväm resa oavsett terräng

Kullerstensgator eller skumpiga skogsstigar? Koppla av - SMILE 5Z:s centralt placerade fjädring och väl balanserade framhjul garanterar en smidig åktur för ditt barn. Ute på stan? Ta dig fram genom trånga utrymmen med den smala designen och de svängbara framhjulen. Dessutom behöver du aldrig oroa dig för punktering, hjulen på SMILE 5Z är robusta och punkteringsfria.

Växer med ditt barn

Barn växer fort, så SMILE 5Z växer med barnet - från födseln upp till 22 kg (ca 4 års ålder). Växla enkelt mellan liggdel, babyskydd och sittdel, och låt ditt barn färdas med ultimat bekvämlighet. Adaptrarna som behövs för att fästa det nya babyskyddet BABY-SAFE 5Z* på din SMILE 5Z är redan inkluderade. Enkelt och smidigt.

* passar även babyskyddet BABY-SAFE 3 i-SIZE.

SMILE 5Z har även två fotstöd – ett på sittdelen och ett på chassit – så att barnet kan placera sina fötter i en naturlig position så att allt fokus hamnar på äventyret. 

Smal design

En träff med vänner? Du tar dig fram utan problem i välbesökta butiker eller livliga caféer. SMILE 5Z är endast 57 cm bred vilket gör det lätt att ta sig fram överallt.

Vändbar sittdel och förlängningsbart handtag

En utflykt till djurparken? Vänd sittdelen framåt så att barnet kan titta på djuren. Behöver hen tröstas? Vänd sittdelen mot dig så att du kan se och prata med ditt barn. Handtaget justeras enkelt mellan 80-113 cm så att alla familjemedlemmar kan promenera stilfullt och bekvämt på era utflykter. 

Fullt liggläge

Gör det bekvämt för ditt barn med det justerbara ryggstödet, som kan fällas till ett lutande eller helt liggande läge med bara en hand, perfekt för en tupplur utomhus.

Smidig fällning 

Med den här vagnen behöver du inte både köpa vagn och en ny bil. SMILE 5Z fälls ihop till ett kompakt mått samtidigt som det automatiska låset håller den hopfälld och lätthanterlig fram tills ni är framme. Den är dessutom fristående för att frigöra utrymme om det behövs. Som ett plus hindrar det integrerade handtagsskyddet att handtaget blir smutsigt av marken. SMILE 5Z fälls enkelt ihop även med sittdelen på oavsett om den pekar framåt eller mot dig som förälder.


Punkteringsfria hjul och central fjädring

Låt ditt barn få en smidig åktur oavsett om du befinner dig på kullerstensgator eller ute på lantliga småvägar. Den centralt placerade fjädringen jämnar ut ojämn terräng och låter barnet njuta av utsikten eller sova skönt. De svängbara framhjulen, som är låsbara, hjälper dig att ta dig fram i trånga utrymmen och jämnar ut skumpiga åkturer. SMILE 5Z har punkteringsfria hjul så du slipper punktering när du är ute med ditt barn, och en kärna av skum hjälper till att jämna ut ojämna underlag.

Smidig broms

Klicka bromsen på plats och barnvagnen låses säkert fast och håller ditt barn tryggt och säkert. Bromsindikatorn på SMILE 5Z gör att du kan känna dig trygg med att vagnen inte rullar iväg när du stannar till någonstans. Använder du sommarsandaler eller dina favoritskor? Bromsen frigörs uppifrån, så det är ingen risk för ömma tår eller skavda skor.

Smile 5Z liggdel är rymlig och innehåller en mjuk madrass. Liggdelen kan används från nyfödd upp till max 9 kg. Utfällbar solsufflett som skyddar mot sol och vind. De smidiga minnesknapparna gör att det är enkelt att lossa liggelen från chassit med endast en hand och knapparna indikerar när delen är korrekt fastsätt för maximal säkerhet. Bär med dig liggdelen i handtaget som sitter i toppen av suffletten. Panoramafönstret i liggdelen går att öppna upp så barnet kan se ut samt få in mer luft under varma dagar.

Specifikationer

Paket: Smile 5Z Duovagn

Recensioner

Utvalt till dig