Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
19 träffar
Populärast
KIDFIX i-SIZE - Fossil Grey Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Fossil Grey
Premium Line
3 295 kr
+6
KIDFIX i-SIZE - Golden Cognac Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Golden Cognac
Premium Line
2 995 kr
+6
KIDFIX i-SIZE - Atlantic Green Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Atlantic Green
Premium Line
3 295 kr
+6
KIDFIX i-SIZE - Galaxy Black Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Galaxy Black
Premium Line
3 295 kr
+6
KIDFIX i-SIZE - Jade Green Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Jade Green
Premium Line
3 295 kr
+6
Visar 19 av 19 produkter
1

Britax framåtvända bilbarnstolar

Britax är ett företag som är känt för sin långa historia av att tillhandahålla säkra och pålitliga bilbarnstolar, och deras framåtvända bältesstolar är inget undantag.

Dessa bältesstolar är utformade för att erbjuda en kombination av säkerhet, komfort och användarvänlighet för barn i olika åldrar och storlekar. En av de framstående egenskaperna hos Britax framåtvända bältesstolar är deras avancerade säkerhetsfunktioner. Många modeller är utrustade med patenterade system för kollisionsskydd, vilket ger extra skydd i händelse av en olycka.

Den innovativa teknologin bidrar till att minimera kraften från kollisioner och ökar därmed säkerheten för barnet. Dessa bältesstolar är också designade med tanke på användarvänlighet. Enkel installation i bilen är möjlig genom tydliga och detaljerade instruktioner som medföljer varje stol. De är ofta utrustade med intuitiva justeringsmekanismer för att passa barnets storlek och komfort, vilket gör det möjligt för föräldrar att anpassa stolarna i takt med barnets tillväxt.

Föräldrar kan lita på Britax som ett pålitligt varumärke när det gäller bältesstolar för framåtvända barn. Den dedikation till säkerhet och kvalitet som präglar företagets produkter gör Britax bältesstolar till ett tryggt och pålitligt val för familjer som prioriterar barnets välbefinnande under bilresor.

Vanliga frågor

Vad är fördelarna med en framåtvänd bilbarnstol?
Fördelen med en framåtvänd bilbarnstol/bältesstol är att det skyddar ditt barn på tre olika sätt. Skalet skyddar kroppen från huvudet till höften, den övre och undre bältesguiden ser till att bältet alltid sitter korrekt och huvudstödet skyddar barnets huvud och nacke. Huvudstödets vaddering gör även resan bekväm. Vad som även är fördelaktigt med en framåtvänd bilbarnstol är att du som vuxen enkelt kan hålla ett öga på barnet i baksätet.
Finns det fler sätt att fästa en framåtvänd bilbarnstol?
Använder ni en bilbarnstol utan ISO-Fix är det smidigt att stolen enbart fästs med hjälp av bältet. Det gör att ni enkelt kan sätta i och ta ur stolen om så önskas. De stolar som erhåller ISO-Fix kräver fästen – glöm inte att kika så att er bil har sådana! Det gör så att bilbarnstolen sitter fast på mer än enbart bälte.
Vid vilken ålder är det lämpligt att övergå till en framåtvänd bältesstol från Britax?
Britax rekommenderar att övergå till en framåtvänd bältesstol när barnet har nått 3.5 år och ör 100 cm lång.
Hur installerar jag en Britax framåtvänd bältesstol i min bil?
Vissa bältesstolar installeras med endast bälte, medan vissa kräver ISOFIX samt bältesmontering. Läs i respektive produktbeskrivning för närmare information.