Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
88 träffar
Populärast
KIDFIX i-SIZE - Cosmos black Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Cosmos black
Premium Line
2 995 kr
+5
KIDFIX i-SIZE - Storm Grey Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Storm Grey
Premium Line
2 995 kr
+5
KIDFIX i-SIZE - Fossil Grey Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Fossil Grey
Premium Line
3 295 kr
+5
KIDFIX i-SIZE - Golden Cognac Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Golden Cognac
Premium Line
2 995 kr
+5
Visar 24 av 88 produkter

Britax bilbarnstolar håller den lilla säker under färden

Britax främsta mål är att värna om ditt barns säkerhet, de utvecklar och tillverkar babyskydd och bilbarnstolar redo att användas direkt från BB till att barnet blivit stor. Britax tog en aktiv del i framtagningen av den första säkerhetsstandarden gällande bilbarnstolar och de ligger även bakom den första ISOFIX-bilstolen som förenklar installationen avsevärt, vilket underlättar då alla nya bilar är utrustade med ISOFIX-fästen.

Nedan finner du vanliga frågor och svar om Britax bilbarnstolar. Tänk på att detta är generella svar, och det är alltid viktigt att följa de specifika anvisningar och rekommendationer som medföljer din specifika Britax bilbarnstol eftersom de kan variera mellan olika modeller.

Vanliga frågor

Hur länge kan mitt barn använda en Britax Römer-bilbarnstol?
Det beror på vilken modell du har, men de flesta Britax Römer-bilbarnstolar är utformade för att användas från nyfödd upp till flera år, beroende på storlek och vikt av barnet.
Finns det några extra funktioner i Britax Römer-bilbarnstolar?
Ja, många modeller har extra funktioner som justerbara nackstöd och lutningsvinkel, integrerade solskydd, och sidokollisionsskydd för ökad säkerhet och komfort. Men som mycket annat varierar detta beroende på modell.
Hur väljer jag rätt Britax Römer-bilbarnstol för mitt barn?
För att välja rätt bilbarnstol bör du ta hänsyn till ditt barns ålder, vikt, längd samt de gällande säkerhetskraven. Har du övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst eller besöka en av våra butiker.
Vilka åldrar och viktklasser är Britax bilbarnstolar lämpliga för?
Britax erbjuder ett brett utbud av bilbarnstolar som är lämpliga för olika åldrar och viktklasser. De har stolar som passar nyfödda, spädbarn och äldre barn. Varje modell har vanligtvis en viktbegränsning och en rekommenderad ålder som anges i produktens specifikationer.
Hur installerar jag en Britax bilbarnstol i min bil?
Installationsmetoden kan variera beroende på modellen och typen av bilbarnstol. Britax tillhandahåller vanligtvis detaljerade installationsinstruktioner med sina produkter. Det rekommenderas starkt att du följer dessa instruktioner noggrant och att du även kan få professionell hjälp med installationen om du är osäker.
Kan jag använda bilbarnstolar med alla bilmärken och modeller?
Ja, i de flesta fall kan Britax bilbarnstolar användas med olika bilmärken och modeller. Dock är det viktigt att säkerställa att bilbarnstolen är korrekt installerad och att den passar bra i din specifika bil. Det rekommenderas att prova bilbarnstolen i din bil innan du använder den regelbundet.
Hur rengör jag en bilbarnstol från Britax?
Rengöringsinstruktioner kan variera beroende på modellen, men de flesta Britax bilbarnstolar har avtagbara och tvättbara tyger. Du bör följa de specifika rengöringsanvisningarna som medföljer din bilbarnstol.