Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
DUALFIX M PLUS - Space Black Britax
DUALFIX M PLUS - Space Black Britax
DUALFIX M PLUS - Space Black Britax
DUALFIX M PLUS - Space Black Britax
DUALFIX M PLUS - Space Black Britax
DUALFIX M PLUS - Space Black Britax

DUALFIX M PLUS - Space Black

Färg: Space Black
DUALFIX M PLUS - Midnight GreyDUALFIX M PLUS - Space BlackDUALFIX M PLUS - Moonlight Blue
4 995 kr
Online
Snart i lager - beräknad leverans 3-14 arbetsdagar
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Britax Dualfix M Plus är en bilbarnstol som färdar ditt barn säkert och bekvämt. Perfekt när den lilla precis vuxit ur sitt babyskydd! Bilbarnstolen är går att rotera 90 grader mot bildörren vilket gör det superenkel att lyfta i och spänna fast barnet. För extra stabilitet erhåller stolen ett stödben som hindrar den från att tippa eller få roterande rörelser. Benet hjälper även till vid eventuell krock, då den minskar den framåtriktade kraft som kan komma att orsakas vid kollision. Även det djupa sidokrocksskyddet och v-formade nackstödet förebygger en barriär vid en eventuell sidokollision. Stolens fempunktssele är bekväm med hjälp av mjuka axelbandmuddar, som hjälper till att minska barnets rörelser i händelse av olycka. För yttersta bekvämlighet kan du enkelt luta bilbarnstolen i flertalet olika lägen. Rotationsbågen hjälper till att förhindra att bilbarnstolen tippar vid en olycka och kan justeras upp till hela 8 grader. Med närhet till bilsätets ryggstöd utökas barnets benutrymme med 10%.

 

  • Rekommenderad ålder: 3 mån - 4 år 
  • Rekommenderad längd: Framåtvänd: 76-105 cm, Bakåtvänd: 61-105 cm 
  • Maxvikt: 18 kg 
  • Mått: 48 x 44 x 74 cm 
  • Vikt: 14,5 kg 


Bra att veta: DUALFIX M i-SIZE har blivit testad av ADAC (ADAC Online 10/2018) och fick betyget “BRA” samt betygspoäng 2,1 

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer