Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Baby-Safe PRO + Vario Bas 5Z Britax
Baby-Safe PRO + Vario Bas 5Z Britax
Baby-Safe PRO + Vario Bas 5Z Britax
Baby-Safe PRO + Vario Bas 5Z Britax
Baby-Safe PRO + Vario Bas 5Z Britax

Baby-Safe PRO + Vario Bas 5Z

Ergo Recline
180 graders rotation tillsammans med basen
Stor solsufflett
Nyfödd - 85 cm
Låg vikt
 1. 1.
  Babyskydd:
  -

  Space Black
  Midnight Grey
  Jade Green
  Night Blue
  Frost Grey
  Galaxy Black
  Soft Taupe LUX
  Urban Olive LUX
  Dusty Rose
 2. 2.
  Basenhet:
  -

  Black
6 295 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

NYA BABY-SAFE PRO - SÄKRARE RESA, LÄNGRE TUPPLURAR

BABY-SAFE PRO är vårt lättaste och mest innovativa babyskydd hittills. Det kommer med Ergo Recline som erbjuder din baby en planare och hälsosammare position för att göra resorna ännu bekvämare och säkrare. BABY-SAFE PRO följer din baby från nyfödd upp till 15 månader, och det kan installeras på VARIO BASE 5Z (köps separat), med fordonets säkerhetsbälte eller på en mängd olika barnvagnar.

Optimal komfort för din baby
Ergo Recline introducerar en ny nivå av säkerhet, komfort och ergonomi. När det lutas blir babyns position planare och mer ergonomisk, vilket stödjer en hälsosam utveckling av ryggraden och håller luftvägarna öppna. Förflytta snabbt i och ur Ergo Recline-läget – det spelar ingen roll var du är. Det kan användas både inuti och utanför bilen, så din baby kan sova tryggt och säkert på alla resor.

Gör det dagliga livet lättare
Utformad för bekvämlighet: med en vikt på endast 3,9 kg är BABY-SAFE PRO extremt lätt och bekvämt att bära. Den extra stora solsuffletten kan lätt ställas in för att ge optimal täckning och bästa skyddet för din baby. Lossa babyskyddet från basen är väldigt enkelt, men även förflyttningen i och ur Ergo Recline-läget kan göras med bara en hand, vilket ger extra flexibilitet på vägen. BABY-SAFE PRO kan också användas på barnvagnar från Britax Römer och andra ledande märken (ytterliggare adaptrar behövs för vagnar av andra märken).

Vrid för att enkel sätta i och ta ur din baby – den roterbara basen
Det har blivit enklare att placera och spänna fast ditt barn: när BABY-SAFE PRO är installerad på VARIO BASE 5Z (köps separat), vrider du enkelt babyskyddet mot den öppna bildörren. Eftersom frigöringsknappen roterar med BABY-SAFE PRO kan du enkelt nå den hela tiden – det gör det ännu bekvämare att ta ut babyskyddet.

Enkelt att sätta i och ta ur babyn
Den roterande funktionen på VARIO BASE 5Z (köps separat) låter dig vända babyskyddet mot den öppna bildörren, vilket gör det enkelt att placera babyn och sätta fast selen, eller ta ut babyn ur bilen. Att lossa BABY-SAFE PRO från basen är ännu enklare, du roterar den bara så att frigöringsknappen vänds mot den öppna bildörren.

Ergo Recline – alltid optimal position
Ergo Recline introducerar en ny nivå av säkerhet, komfort och ergonomi. När babyskyddet lutas kommer babyns position bli planare och mer ergonomisk, vilket stödjer en hälsosam utveckling av ryggraden och ser till att babyns luftvägar alltid hålls öppna.

En bas, två stolar
VARIO BASE 5Z (ingår i paketet) kan användas med både BABY-SAFE PRO och efterföljande DUALFIX 5Z. Det ger inte bara optimal säkerhet och bekvämlighet utan också mycket för pengarna.

Den bästa vinkeln i alla bilar
Bilsätenas vinklar är inte alla likadana. Det är därför VARIO BASE 5Z (köps separat) erbjuder en unik vinkelinställning för att optimera babyskyddets position i din bil. På så sätt åker din baby bekvämt och säkert oavsett vinkeln på sätet i bilen.

Särskilt skydd för nyfödda
Ge det fantastiska lilla underverket allra bästa skydd, komfort och stöd med den specialutvecklade insatsen för nyfödda. Kraftabsorberande skumdynor låter babyn ligga i ett bekvämare och mer ergonomiskt läge under sina första veckor.

Lättanvänd trepunktsele
Låt ditt barn sova när den behöver det. Trepunktselen gör det enkelt att spänna fast och lossa ditt barn utan problem, så att du aldrig behöver störa den viktiga vilan.

Sidokrocksskydd
De speciellt utformade sidodelarna absorberar en stor andel av kraften om en olycka skulle inträffa, vilket håller din baby trygg och säker även i kritiska situationer.

Växer med din baby
Det vadderade huvudstödet och selen kan justeras med bara en hand för att växa med din baby. Selen justeras enkelt bak på babyskyddet i takt med att ditt barn växer. På så sätt är det enkelt att se till att selen och huvudstödet alltid är i rätt position.

Justerbart handtag
Att sätta i och ta ut barnet från babyskyddet är en barnlek med det justerbara handtaget. Tryck bara på knapparna på varje sida för att låsa upp och flytta det. Dessutom kan du flytta handtaget helt bakåt för att hålla babyskyddet stabilt när det står på golvet. För det är de små sakerna som gör hela skillnaden när man är förälder.

Skyddad mot väder och vind
Den extra stora solsuffletten med UPF50+ skyddar ditt barn mot sol och vind. Samtidigt erbjuder den ett lugnt och skyddat utrymme för säkra och trygga tupplurar på vägen.

Tvättbart överdrag som är enkelt att ta av
Det kan bli stökigt i bilen - drycker spills och barn kan bli åksjuka. Därför har vi tagit fram ett överdrag som kan tvättas i maskin och som är lätt att ta av, så att du snabbt kan städa upp och fortsätta att njuta av era äventyr tillsammans.

Rätt installerad varje gång
Tack vare ett hörbart klick kan du vara säker på att du installerar BABY-SAFE PRO rätt på VARIO BASE 5Z (köps separat) eller på barnvagnen varje gång. Dessutom ger en visuell indikator på basen frigöringsknapp extra sinnesro.

i-Size
Du kommer verkligen att uppskatta vår smarta babyskydds-bas vid de tillfällen då du vill ta ut eller lyfta in ditt sovande barn i bilen utan att riskera att väcka det. Basen monteras i bilen, och du tar loss samt fäster babyskyddet med ett enkelt handgrepp – utan krångel och utan att störa ditt barn.
Våra i-Size-baser kan installeras på alla platser i bilen som är godkända för i-Size. Titta i bilens instruktionsbok för att hitta i-Size-godkända placeringar.

Installation

På bas
Du kommer verkligen att uppskatta vår smarta babyskydds-bas vid de tillfällen då du vill ta ut eller lyfta in ditt sovande barn i bilen utan att riskera att väcka det. Basen monteras i bilen, och du tar loss samt fäster babyskyddet med ett enkelt handgrepp – utan krångel och utan att störa ditt barn.
Titta i Britax fordonslista på basens produktsida för att försäkra dig om att babyskyddsbasen är kompatibel med din bil.

Bältad
Den här bilbarnstolen kan du installera med bilens trepunktsbälte, vilket är extra smidigt om du kommer att flytta stolen mellan olika bilar som inte alla har ISOFIX-fästen. Följ instruktionsguiden för att installera bilbarnstolen på rätt sätt.

När BABY-SAFE PRO installeras med bilens säkerhetsbälte måste handtaget på BABY-SAFE PRO ställas in mot fordonets baksäte.
Se användarhandboken för mer detaljer.

Granska bilens instruktionsbok för att hitta lämpliga placeringar.

På sittvagn
Babyskyddet är enkel att använda tillsammans med din barnvagn – något som underlättar vardagen, inte minst de dagar då du och ditt barn ska in och ut ur i bilen flera gånger. Du lyfter helt enkelt ut babyskyddet med ditt barn fastspänt, klickar fast det på barnvagnen – och ni är redo!

Specifikationer

Paket: Baby-Safe PRO + Vario Bas 5Z

 • Paketnummerp000166600
 • MonteringISOfix basenhet eller Trepunktsbälte
 • Godkänt certifikatUN R129 (i-Size) och Plustestgodkänd till 105 cm
 • LutningsbarJa
 • Rekommenderad ålder0-15 mån
 • Rekommenderad längd (cm)40 - 85
 • Vikt (kg)3.9
 • Höjd (cm)62.5
 • Längd (cm)65.5
 • Bredd (cm)44
 • Produktkategorier

Recensioner

Utvalt till dig