Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
79 träffar
Populärast
Visar 23 av 79 produkter

Babyskydd och basenhet för små barn som väger mellan 0 och 13 kg

Säkerhet, trygghet och bekvämlighet är väldigt viktiga faktorer när det kommer till din bebis första babyskydd. Att det ska vara säkert och kännas tryggt är inga konstigheter. Barn, speciellt i de låga åldrarna, är ömtåliga och bör skyddas på bästa möjliga sätt. Det gäller speciellt när de ska följa med i bilen. Bekvämt måste de sitta också - gråtande barn i bilen är ingen höjdare. På denna sida finner du babyskydd och basenhet separat eller som paket. Vi på BabyWorld har samlat ett stort utbud av babyskydd med bas som passar till barn mellan 0 och 13 kg. När du ska välja babyskydd kan du antingen välja utefter babyskyddens olika funktioner eller så väljer du det babyskydd som har ett pris som passar er. Klicka på våra sorteringsknappar för att se vilka bilbarnstolar som är populärast, billigast eller nyast. Är du inte säker på om det babyskydd och den basenhet du valt ut fungerar tillsammans kan du höra av dig till oss. Vi svarar på alla dina frågor och funderingar så fort vi bara kan. 

Vanliga frågor

Hur spänner man fast ett babyskydd?
Beroende på modell går det att spänna fast ett babyskydd via bilens bälte eller med hjälp av ISOFIX. Därför är det viktigt att se över din bil innan du köper basenhet – så att du inte köper en som inte är kompatibel. Om du har ISOFIX står det i bilens handbok.
Vad är ISOFIX?
ISOFIX är ett fästsystem som används till babyskydd såväl bilbarnstolar med tillhörande basenhet. ISOFIX:en sitter mellan ryggstödet och sittdelen i bilen och gör det möjligt att sätta fast en basenhet utan bilbälte. Med hjälp av ISOFIX:en kan man fästa basen med hjälp av dess fästen. ISOFIX är både smidigt och säkert.
Hur fungerar en bas till babyskydd?
Basenheten gör det enklare att koppla in och ur bilbarnstolen. Du har som vanligt flera olika varumärken och modeller att välja mellan, alla med sina egna fördelar och speciella egenskaper. Vissa baser går exempelvis att rotera 90 grader mot den öppna dörren för att du som förälder ska kunna bära ut den lilla ur bilen på ett ergonomiskt sätt. En bas kopplar du fast i bilen med hjälp av ISOFIX och/eller bilens bälte och stödben.
Går det att fästa alla babyskydd på ett barnvagnschassi?
Det går dessvärre inte att fästa alla babyskydd på en barnvagn, men vissa modeller! Exempelvis Baby-safe 5Z, Baby-safe iSense, Cloud Z I-Size och många fler. För att fästa ett babyskydd på ett barnvagnschassi krävs det adaptrar, vilket du hittar hos oss också.