Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
26 träffar
Populärast
KIDFIX i-SIZE - Storm Grey Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Storm Grey
Premium Line
2 495 kr
+4
KIDFIX i-SIZE - Fossil Grey Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Fossil Grey
Premium Line
3 095 kr
+4
KIDFIX i-SIZE - Galaxy Black Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Galaxy Black
Premium Line
3 295 kr
+4
KIDFIX i-SIZE - Golden Cognac Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Golden Cognac
Premium Line
2 689 kr
+4
KIDFIX i-SIZE - Atlantic Green Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Atlantic Green
Premium Line
3 295 kr
+4
Visar 24 av 26 produkter
12

Bältesstol framåtvänd 15-36 Kg – en bilbarnstol som växer med barnet

På denna sida har vi samlat bältesstolar för äldre barn mellan fyra och sex år. Som barnförälder märker du väldigt tydligt hur snabbt tiden går. Ena sekunden var ditt barn bara en liten bebis som knappt kunde sitta på pottan själv utan att nästan ramla i. Nu är barnet fyra, fem eller sex år och kan både prata, springa och leka roliga lekar på egen hand. När ditt barn börjar nå fyra års ålder är det dags för en ny bältesstolar. Söker du kvalitetsprodukter till bra priser har du kommit helt rätt. Vi har framåtvända bältesstolar för barn som väger mellan 15 – 36 kg. Vi väljer bara ut produkter från varumärken som vi vet håller hög kvalitet. Du hittar bilbarnstol till 4-åring, 5-åring och 6-åring från varumärken som Cybex, BeSafe och Britax. Vi försöker hela tiden hitta nya varumärken vars bilbarnstolar klarar av de höga krav vi ställer på vårt utbud. Det är kan vara skillnad mellan bilbarnstol och bilbarnstol. Vissa är helt enkelt en bekväm stol som fyller alla säkerhetskrav och går att ställa in på olika sätt. Söker du en billig bilbarnstol kan du hitta bra alternativ som använder den traditionella bältesmetoden för fästning. Du kan även hitta nyare och dyrare bilbarnstolar med fler funktioner. Många av dessa kan även anpassas storleksmässigt, vilket innebär att de fungerar utmärkt även efter att barnet har växt till sig. Oavsett vilken bilbarnstol du väljer är vi på BabyWorld säkra på att du kommer att bli nöjd med ditt köp.

Vanliga frågor

Hur fäster man en bältesstol?
Dagens moderna bilbarnstol är utrustad med monteringssystem som är baserade på ISOFIX. Det är ett enkelt system som du klickar fast i två fästen. Dessa fästen, som kallas ISOFIX, finns mellan sätet och ryggstödet hos alla europeiska bilar som tillverkats från 2004 och framåt.
Bältesstol eller bälteskudde?
Om bältes stolen och bälteskudden är rätt monterade är båda alternativen lika säkra för ditt barn. Det som skiljer en bältesstol och bälteskudde åt är att stolen har ett högt ryggstöd. I och med att en bältesstol även erhåller huvudstöd kan den lilla sova upprätt och luta sig åt sidan utan att det påverkar hur bältet sitter. En bilbarnstol är därför fördelaktig i fall där ni behöver ha bältesstolen på en plats i bilen där det inte finns huvudstöd.
Behöver jag stänga av krockkudden vid användande av en framåtvänd bältesstol?
Ja, du bör stänga av krockkudden fram till dess att barnet vuxit förbi 140 cm. Vissa, nyare bilar, rekommenderar dock att ha en aktiv krockkudde för alla framåtsittande passagerare. Se över detta hos din bilhandlare eller bilmärkets hemsida.