Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
72 träffar
Populärast
KIDFIX i-SIZE - Burgundy Red Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Burgundy Red
Premium Line
3 495 kr
+5
KIDFIX i-SIZE - Golden Cognac Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Golden Cognac
Premium Line
3 495 kr
+5
Anoris T i-Size - Deep Black Cybex
Cybex
Anoris T i-Size - Deep Black
Anoris 20%
6 799 kr8 499 kr
+4
KIDFIX i-SIZE - Fossil Grey Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Fossil Grey
Premium Line
3 995 kr
+5
Anoris T i-Size - Soho Grey Cybex
Cybex
Anoris T i-Size - Soho Grey
Anoris 20%
6 799 kr8 499 kr
+4
KIDFIX i-SIZE - Moonlight Blue Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Moonlight Blue
Premium Line
3 495 kr
+5
KIDFIX i-SIZE - Atlantic Green Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Atlantic Green
Premium Line
3 995 kr
+5
Kidfix III S - Cosmos black Britax
Britax
Kidfix III S - Cosmos black
Premium Line
3 195 kr
+3
KIDFIX i-SIZE - Storm Grey Britax
Britax
KIDFIX i-SIZE - Storm Grey
Premium Line
3 495 kr
+5
Kidfix III S - Storm Grey Britax
Britax
Kidfix III S - Storm Grey
Premium Line
3 195 kr
+3
Visar 24 av 72 produkter

Bältesstol framåtvänd 15-36 Kg

Bilbarnstol för äldre barn mellan fyra och sex år. Som barnförälder märker du väldigt tydligt hur snabbt tiden går. Ena sekunden var ditt barn bara en liten bebis som knappt kunde sitta på pottan själv utan att nästan ramla i. Nu är barnet fyra, fem eller sex år och kan både prata, springa och leka roliga lekar på egen hand. När ditt barn börjar nå fyra års ålder är det dags för en ny bilbarnstol. Söker du kvalitetsprodukter till bra priser har du kommit helt rätt.

En bilbarnstol som växer med barnet

Vi har framåtvända bilbarnstolar för barn som väger mellan 15 – 36 kg. Vi väljer bara ut produkter från varumärken som vi vet håller hög kvalitet. Du hittar bilbarnstol till 4-åring, 5-åring och 6-åring från varumärken som Cybex, Besafe, Britax och Maxi-Cosi. Vi försöker hela tiden hitta nya varumärken vars bilbarnstolar klarar av de höga krav vi ställer på vårt utbud. Dagens moderna bilbarnstol är utrustad med monteringssystem som är baserade på ISOFIX. Det är ett enkelt system som du klickar fast i två fästen. Dessa fästen, som kallas ISOFIX, finns mellan sätet och ryggstödet hos alla europeiska bilar som tillverkats från 2004 och framåt. När du ska beställa bilbarnstol till din 4-åring kan du hitta flera bilbarnstolar i olika prisklasser hos oss. Det är kan vara skillnad mellan bilbarnstol och bilbarnstol. Vissa är helt enkelt en bekväm stol som fyller alla säkerhetskrav och går att ställa in på olika sätt. Söker du en billig bilbarnstol kan du hitta bra alternativ som använder den traditionella bältesmetoden för fästning. Du kan även hitta nyare och dyrare bilbarnstolar med fler funktioner. Många av dessa kan även anpassas storleksmässigt, vilket innebär att de fungerar utmärkt även efter att barnet har växt till sig. Oavsett vilken bilbarnstol du väljer är vi på BabyWorld säkra på att du kommer att bli nöjd med ditt köp.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer