Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
KIDFIX i-SIZE - Fossil Grey Britax
KIDFIX i-SIZE - Fossil Grey Britax
KIDFIX i-SIZE - Fossil Grey Britax
KIDFIX i-SIZE - Fossil Grey Britax
KIDFIX i-SIZE - Fossil Grey Britax
Var god godkänn marknadsföringscookies för att se videon.
Premium Line

KIDFIX i-SIZE - Fossil Grey

Färg: Fossil Grey
KIDFIX i-SIZE - Cosmos blackKIDFIX i-SIZE - Storm GreyKIDFIX i-SIZE - Fossil GreyKIDFIX i-SIZE - Dusty RoseKIDFIX i-SIZE - Atlantic GreenKIDFIX i-SIZE - Night BlueKIDFIX i-SIZE - Jade Green
2 995 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Den nya generationen KIDFIX i-SIZE har utvecklats i samarbete med ledande biltillverkare för att ditt barn ska vara så skyddat som möjligt under bilresan. Denna bilbarnstol är utrustad med de beprövade teknikerna XP-PAD och SecureGuard för frontalkrocksskydd, medan den nya SICT skyddar ditt barn i sidokollisioner. Noggrant utplacerade lufthål ökar ventilationen och håller ditt barn nöjt och belåtet under längre tid.

Egenskaper:
 • Britax säkraste KIDFIX hittills*
 • Utvecklad i samarbete med ledande biltillverkare
 • XP-PAD absorberar upp till 30 % energi vid en frontalkrock*
 • SICT reducerar krafterna vid en sidokollision med upp till 40 %*
 • SecureGuard reducerar kraften mot buken med upp till 35 %*
 • Nykonstruerat sittutrymme för optimal krockprestanda
 • Unikt skydd för nacke och huvud
 • Ergonomiskt utformad sits
 • Ergonomiskt och enkelt justerbart huvudstöd
 • Behaglig ventilation
 • Tre bilbarnstolar i rad
 • Avtagbar klädsel
 • Inbyggt krockskydd

* Britax Römers interna tester

Designad av experter
Den nya KIDFIX i-SIZE har utvecklats och godkänts enligt den nya i-Size-standarden. Det gör den till vår säkraste KIDFIX* hittills. Bilstolens egenskaper har alla utvecklats med en sak i åtanke – maximalt skydd. De beprövade teknikerna XP-PAD, SICT och SecureGuard kombineras nu med ett nykonstruerat sittutrymme som ger optimal krockprestanda.

* Säkraste KIDFIX hittills vid Britax Römers interna tester 2021

Komfort och smidighet när det är som bäst
KIDFIX i-SIZE har maximal komfort och är praktiskt utformad. Det generöst vadderade och mjuka tyget i överdragen, samt noggrant utplacerade lufthål i skalet säkerställer att ditt barn reser bekvämt även under längre sträckor. Bilbarnstolens smidiga utformning tillåter att upp till tre KIDFIX i-SIZE-bilstolar installeras i baksätet av ett brett urval bilar. Det finns också markeringar vid huvudstödet som hjälper till att hitta rätt höjd vid varje användning.

Nykonstruerat sittutrymme för optimal krockprestanda
I nära samarbete med ledande biltillverkare har sittutrymmet fått en ny utformning som hjälper till att minska belastningen på nacken med upp till 50 kg.*

* Britax Römers interna tester med en Q10-testdocka som representerar ett genomsnittligt 10-årigt barn


Unikt skydd för nacke och huvud
Trots bra planering och ansvarsfull bilkörning kan du aldrig förbereda dig inför allt. För att skydda ditt barns känsliga nacke på bästa sätt vid en eventuell frontalkrock har vi på Britax Römer utvecklat en stötdämpande pad, XP-PAD. Denna absorberar upp till 30 % av krockkraften och minskar hakans tryck mot bröstkorgen. Padden skyddar även ditt barns nacke genom att reducera hastiga och ryckiga framåtrörelser, och adderar extra vaddering till bältets kanter så att ditt barn åker ännu skönare.

Ergonomiskt utformad sits
Britax SICT-teknologi ger ditt barn ett överlägset sidokrockskydd. Det minskar krockkraften genom att minimera avståndet mellan bil och bilbarnstol, och deformeras vid en eventuell krock för att absorbera krockkraften innan den når ditt barn. Vrid ut SICT-knappen på den sida av bilbarnstolen som är närmast dörren för att använda skyddet. SICT reducerar krafterna vid en sidokollision med upp till 40 %*.

* Britax Römers interna tester

SecureGuard
SecureGuard adderar en fjärde förankringspunkt till trepunktsbältet och hjälper på så sätt till att skydda ditt barns känsliga buk. Genom att säkerställa att bältet förblir i en korrekt position över bäckenbenet bidrar SecureGuard till att minska krockkraften över magen med upp till 35 % vid en frontalkrock*, samtidigt som den ger barnet frihet att röra på sig under resan.

*Britax Römers interna tester med Q6 dummy, vilket motsvarar ett sex år gammalt barn av genomsnittlig storlek.

Ergonomiskt och enkelt justerbart huvudstöd
Britax huvudstöd är specifikt utformade för att vara bekväma för äldre barn och kan enkelt justeras till rätt position. Smidiga markeringar på baksidan av huvudstödet hjälper till att få rätt höjd vid varje användning, t.ex. när bilstolen flyttas mellan olika bilar eller flera barn delar på en bilbarnstol.

Behaglig ventilation
Noggrant utplacerade lufthål ökar ventilationen och håller ditt barn nöjt och belåtet under längre tid.

Tre bilbarnstolar i rad
Bilbarnstolens smidiga och kompakta utformning tillåter att tre bilstolar installeras i baksätet av ett brett urval bilar.

Avtagbar klädsel
Det blir lätt smutsigt i bilen – drycker spills ut och barn kan bli åksjuka. Därför har vi designat en klädsel som hjälper dig att snabbt få bilstolen ren och fräsch igen. Klädseln är enkel att ta av och tål dessutom maskintvätt.

Inbyggt krockskydd
Britax bältesstolar skyddar ditt barn på tre olika sätt: skalet skyddar barnets kropp från huvud till höft, speciellt i händelse av en sidokrock, den övre och undre bältesguiden ser till att bältet alltid sitter korrekt och det vadderade huvudstödet skyddar barnets huvud och nacke samt gör resan bekväm.

Installation
Bältad med ISOFIX-fästen.
När du installerar den här bilbarnstolen måste du använda både trepunktsbältet och bilens ISOFIX-fästen. På så sätt kan du vara säker på att bilbarnstolen sitter stabilt förankrad, även när den är tom. KIDFIX i-SIZE är försedd med integrerade ISOFIX-fästen som gör att du kan koppla samman bilbarnstolen med bilens ISOFIX-fästen. ISOFIX-installationen erbjuder överlägsen säkerhet i händelse av krock när ditt barn är fastspänt med bilens trepunktsbälte. Den ser dessutom till att bilbarnstolen alltid är stadigt fäst, även när ditt barn inte sitter i den.

Bältad
Den här bilbarnstolen kan du installera med bilens trepunktsbälte, vilket är extra smidigt om du kommer att flytta stolen mellan olika bilar som inte alla har ISOFIX-fästen. Följ instruktionsguiden för att installera bilbarnstolen på rätt sätt. Granska bilens instruktionsbok för att hitta lämpliga placeringar, och be din lokala återförsäljare att utföra en provinstallation i din bil innan du köper bilbarnstolen. (Be att installationen utförs av personal som utbildats av Britax Römer.)

Specifikationer

 • Artikelnummer98901
 • EAN/GTIN4000984312140
 • MPN2000035126
 • CollectionBritax Premium Line
 • Högsta tillåtna vikt (kg)36
 • Rekommenderad längd (cm)100-150
 • Vikt (kg)6.7
 • Mått (cm)L42 x B48 x H63-83
 • Produktkategorier

Recensioner

Utvalt till dig