Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
FLEX BASE iSENSE - Black Britax
FLEX BASE iSENSE - Black Britax
FLEX BASE iSENSE - Black Britax
FLEX BASE iSENSE - Black Britax
FLEX BASE iSENSE - Black Britax
FLEX BASE iSENSE - Black Britax
FLEX BASE iSENSE - Black Britax
Premium Line

FLEX BASE iSENSE - Black

2 995 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Med FLEX BASE iSENSE är du redo för fyra års bekväm säkerhet i trafiken. Den smidiga basen är kompatibel med BABY-SAFE iSENSE,BABY-SAFE 3 i-SIZE, DUALFIX 3 i-SIZE samt DUALFIX iSENSE – och var och en av dem kan installeras på basenheten med bara ett klick. Rotationen låter dig vrida varje bilbarnstol mot bildörren vilket gör det enkelt för dig att placera och spänna fast ditt barn. 
 
Rekommenderad ålder/ längd / maxvikt: Nyfödd – 83 cm (≈ 15 månader | 13 kg)
 
Egenskaper: 
  • Flexibel  bekvämlighet - kompatibelt med flera olika bilsäten
  • Justerbar vinkel – ger den säkraste och bekvämaste positionen för din baby om du har lutande bilsäten
  • Roterbar bas – bilbarnstolarna kan vridas 90° vilket gör det enkelt att sätta i och ta ur ditt barn 
 
Flexibel  komfort och bekvämlighet
Den flexibla basen passar BABY-SAFE iSENSE, BABY-SAFE 3 i-SIZE. DUALFIX 3 i-SIZE och DUALFIX iSENSE. Den skyddar ditt lilla barn på allra första resan hem och upp till fyra års ålder. Bilbarnstolarna kan enkelt tas bort och installeras med bara ett klick. På babyskyddet sitter en knapp som gör att du enkelt lossar det från basen och lyfter upp det i handtaget. Den justerbara rotationsbågen  ger ytterligare benutrymme när barnet blir lite större.
 
Alltid möjligt med mys
I bilar med lutande säten kan ditt barns huvud tippa framåt när de sitter i bilbarnstolen. Det är därför FLEX BASE iSENSE kan justeras i sex olika positioner för att ge bästa kombination av säkerhet och komfort för barnet. Det är lättast att ställa in vinkeln på basen innan babyskyddet installeras. Vinkeln på DUALFIX iSENSE är enkel att justera när det passar, t.ex. till ett planare läge när barnet ska sova.
 
Maximal smidighet med roterbar bas
Alla bilbarnstolar som är kompatibla med FLEX BASE iSENSE kan vridas mot den öppna bildörren, så att du kan enkelt  kan sätta i och spänna fast ditt barn. 
 
Justerbara ISOFIX-fästen
Med justerbara ISOFIX-fästen kan ISOFIX-armarna förlängas så du enkelt kan fästa eller ta loss basen från bilens ISOFIX-fästen. När bilens och basens ISOFIX-kopplingar länkats samman ska du föra basen så långt bak som möjligt i sätet. På så sätt hindras babyskyddet från att lyftas uppåt vid en eventuell krock. 
 
Smidigt bas-system
Den smidiga basen FLEX BASE iSENSE är kompatibel med BABY-SAFE iSENSE, BABY-SAFE 3 i-SIZE och DUALFIX iSENSE. 
 
Stödben med justerbar höjd
Stödbenet ger extra stabilitet åt basen tack vare att det vilar mot bilens golv. Det minimerar lutning och roterande rörelser. Vid en krock minskar de framåtriktade krafter som barnet utsätts för vilket hjälper till att skydda ditt barn. För en säker installation kan stödbenet justeras för att passa den höjd som är bäst för just din bil. En indikator visar när stödbenet är rätt placerat genom att ändra färg  från röd till svart. Stödbenet kommer dessutom att avge ett hörbart pipande ljud om det inte är korrekt installerat.
 
Justerbar rotationsbåge
Rotationsbågen hjälper inte bara till att förhindra att bilbarnstolen tippar vid en olycka, utan den kan också justeras upp till hela 8 grader. Detta gör att du enkelt kan justera rotationsbågen mot bilsätets ryggstöd och därmed utöka barnets benutrymme med 10%.
 
Britax Römer Pivot Link-system
Vid en eventuell olycka leder vårt patenterade Pivot Link-system först krafterna nedåt (1), mot bilsätet, och sedan mjukt framåt (2). Detta minskar risken för nack- och huvudskador väsentligt. 
 
Alltid optimal vinkel 
I bilar med lutande säten finns det en risk att barnets huvud tippar framåt, särskilt om det somnar i bilbarnstolen. Med vår FLEX BASE iSENSE kan du enkelt justera vinkeln på basen. Tack vare sex olika lutningslägen är det enkelt att skapa en mer ergonomisk men ändå säker position för barnet under vilken biltur och i vilken bil som helst.
 
Roterande bas  
Basens roterande egenskap låter dig vrida bilbarnstolen mot bildörren, så att du enkelt kan lyfta i och ta ur ditt barn.
 
Enkel förvaring
Vi vet att föräldrar med småbarn har många saker till barnen att förvara, så vi har utformat basen för att den ska vara så smidig som möjligt att förvara. Stödbenet fälls så du enkelt kan förvara det i bilens bagageutrymme eller hemma. Genom att vika in benet under basen inaktiveras även säkerhetspipet vilket ger dig en rofylld förvaringslösning.
 
Installation
 
ISOFIX med stödben
Den här bilbarnstolen måste installeras med bilens ISOFIX-fästen. ISOFIX är ett standardsystem med olika fästpunkter och finns i nästan alla bilar. Med ISOFIX kan du vara säker på att din bilbarnstol är installerad på ett tryggt och stabilt sätt. FLEX BASE iSENSE specifika krav – komplettera installationen med ett stödben för att garantera optimal stabilitet.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig