Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
DUALFIX 3 i-SIZE - Space Black Britax
DUALFIX 3 i-SIZE - Space Black Britax
DUALFIX 3 i-SIZE - Space Black Britax
DUALFIX 3 i-SIZE - Space Black Britax
DUALFIX 3 i-SIZE - Space Black Britax
DUALFIX 3 i-SIZE - Space Black Britax
DUALFIX 3 i-SIZE - Space Black Britax
DUALFIX 3 i-SIZE - Space Black Britax
Premium Line

DUALFIX 3 i-SIZE - Space Black

61-105 cm
Maxvikt 18 kg
Bakåt-& framåtvänd
Maximal smidighet
Sidokollisionsskydd (SICT)
Färg: Space Black
DUALFIX 3 i-SIZE - Midnight GreyDUALFIX 3 i-SIZE - Indigo BlueDUALFIX 3 i-SIZE - Space BlackDUALFIX 3 i-SIZE - Jade GreenDUALFIX 3 i-SIZE - Graphite MarbleDUALFIX 3 i-SIZE - Golden CognacDUALFIX 3 i-SIZE - Blue MarbleDUALFIX 3 i-SIZE - Fossil GreyDUALFIX 3 i-SIZE - Atlantic GreenDUALFIX 3 i-SIZE - Galaxy Black
4 195 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Var förberedd på alla härliga förändringar - DUALFIX 3 i-SIZE är en perfekt uppföljare att använda efter BABY-SAFE iSENSE eller något annat babyskydd. Den klickas enkelt på FLEX BASE iSENSE (köps till separat), den ger förstklassigt skydd och mysig komfort under många bilfärder fram till ditt barn är fyra år gammalt. DUALFIX 3 i-SIZE uppfyller i-Size-standarden och har  säkerhets- och komfortfunktioner i premiumsegmentet. 
 
 • Full flexibilitet tack vare FLEX BASE iSENSE rotationsegenskap
 • Förstklassigt sidokrocksskydd med integrerad SICT inside
 • Flexibel bekvämlighet - kompatibelt med FLEX BASE iSENSE
 
Säkerhet och komfort upp till fyra år
DUALFIX 3 i-SIZE passar barn från tre månader upp till fyra år – bilbarnstolen anpassar sig i takt med att barnet växer och garanterar högst bekvämlighet och maximalt skydd. För optimal komfort kan du enkel växla mellan sex ergonomiska lutningspositioner.
 
Bästa skyddet – varje dag
Ditt barns säkerhet är Britax högsta prioritet. Det är därför som Britax interna tester är strängare än de som finns i den nuvarande ECE R129 (i-Size)-standarden. DUALFIX 3 i-SIZE levereras utrustad med ett stort antal innovativa säkerhetsegenskaper: sidokrocksskyddet SICT inside ger förstklassig säkerhet om en sidokollision skulle inträffa. Dessutom skyddar Britax patenterade Pivot Link ISOFIX-system i kombination med FLEX BASE ditt barn vid alla slags olyckor, oavsett om det är framifrån, från sidan eller bakifrån. Sinnesro du kan lita på.
 
Tysk kvalitet
Britax mål är att se till att alla barn är säkra i trafiken – det är motorn som driver Britax framåt. För att alltid kunna garantera högsta kvalitet har Britax samlat totala tillverkningsprocess under ett och samma tak – allt från idé till färdig produkt. Britax säkerhetsstandarder är strängare än de lagen kräver och Britax bilbarnstolar testas regelbundet i deras toppmoderna krocktestanläggning – allt för att ditt barn ska resa så säkert som möjligt. 
 
90 graders rotation
Ditt barn kan enkelt placeras och spännas fast i bilbarnstolen tack vare rotationsfunktionen som låter dig vrida stolen mot den öppna bildörren.  
 
Åk bakåtvänt längre
Bakåtvända bilbarnstolar ger det bästa skyddet vid en frontalkrock som är den vanligaste typen av trafikolyckor. I en bakåtvänd bilbarnstol riktas krockkraften vid en frontalkrock mot stolens baksida, och övrig energi fördelas jämnt över barnets huvud, nacke och överkropp. I en framåtvänd bilbarnstol fördelas å andra sidan krockkraften ojämnt över hela bilbarnstolen och förankringssystemet, vilket kan leda till att barnet utsätts för större krockkrafter vid kollision. Vi på Britax rekommenderar därför att alla barn ska sitta bakåtvänt i bilen så länge som möjligt, helst upp till 4–5-års ålder.
 
Flera olika lutningslägen
Det är viktigt att ditt barn sitter skönt. Den här bilbarnstolen kan du använda för både framåt- och bakåtvänt åkande och enkelt luta i flera olika lägen – allt för att göra resan riktigt bekväm för ditt barn.
 
Överlägset sidokrockskydd
Det integrerade SICT inside ger ditt barn ett överlägset skydd vid en eventuell sidokrock. SICT inside absoberar krockkraften och skyddar ditt barn från yttre påverkan. Du behöver inte justera eller anpassa någonting – SICT inside är redan installerat och aktiveras automatiskt vid behov.
 
Djupa sidokrockskydd
Britax djupa, mjukt vadderade sidokrocksskydd fungerar som en skyddande barriär mot den kraft som kan uppstå vid en sidokollision. På så sätt minskar skaderisken ytterligare. 
 
V-format nackstöd
Britax V-formade nackstöd är speciellt utformat för att kontrollera ditt barns huvudrörelser. Stödet garanterar optimalt skydd vid en eventuell sidokrock, samtidigt som det ger maximal komfort. Du justerar enkelt både nackstöd och sele från stolens framsida så de passar perfekt till ditt barns längd. 
 
Fempunktssele
Fempunktsselen innebär maximal säkerhet för ditt barn. Selen ser till att barnet färdas tryggt i bilbarnsstolens skyddande skal under hela resan. Skulle ni krocka fördelas krafterna på fem olika punkter: två vid axlarna, två vid höfterna och en där selen spänns fast mellan benen. På så sätt skyddas ditt barn från krockkrafter från alla håll. 
 
Skyddande axelbandsmuddar
Britax mjuka axelbandsmuddar sitter skönt mot ditt barns bröstkorg. De hjälper till att minska barnets rörelser i händelse av en krock och gör fempunktsselen ännu bekvämare. Dessutom är de enkla att ta av utan att det påverkar selen – smidigt när det är dags för tvätt!
 
Avtagbart överdrag 
En bilbarnstol ska tåla mycket. Drycker kan spillas ut och små barn kan lätt bli åksjuka. Därför har Britax tagit fram ett extraöverdrag som tål maskintvätt och dessutom är riktigt enkelt att sätta på och ta av – du behöver inte ens knäppa upp selen för att avlägsna skyddet. 
 
i-Size
Den här bilbarnstolen måste installeras med bilens ISOFIX-fästen. ISOFIX är ett standardsystem med olika fästpunkter och finns i nästan alla bilar. Med ISOFIX kan du vara säker på att din bilbarnstol är installerad på ett tryggt och stabilt sätt. Britax i-Size-bilbarnstolar kan placeras på alla platser i bilen som är godkända för i-Size. Titta i bilens instruktionsbok för att hitta i-Size-godkända placeringar. 
 
ISOFIX med stödben
Den här bilbarnstolen måste installeras med bilens ISOFIX-fästen. ISOFIX är ett standardsystem med olika fästpunkter och finns i nästan alla bilar. Med ISOFIX kan du vara säker på att din bilbarnstol är installerad på ett tryggt och stabilt sätt. 

Specifikationer

 • Artikelnummer98892
 • EAN/GTIN4000984312256
 • MPN2000035171
 • Godkänt certifikatI-SIZE/UN R129
 • CollectionBritax Premium Line
 • Högsta tillåtna vikt (kg)18
 • Lutningsbar6 lutningslägen
 • Rekommenderad ålder3 mån - 4 år
 • Rekommenderad längd (cm)61-105
 • Vikt (kg)5.2
 • Höjd (cm)48
 • Längd (cm)74
 • Bredd (cm)44
 • Produktkategorier

Recensioner

Utvalt till dig

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer